| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [e30] LoveJoy ->> m40b18
LoveJoy - 2006-06-26, 11:36 Temat postu: [e30] LoveJoy ->> m40b18 Pozdro
LJ
Piotrek - 2006-06-26, 11:46
inne fele , mniejszy profil i będzie lux.No chyba ze kochasz komfort to ten argument do Ciebie nie trafi
LoveJoy - 2006-06-26, 11:58 Temat postu: fele Cześć,
Inne fele i mniejszy profil nie przejdą - mam cholernie twardy zawias i już każdą dziurę w jezdni na tyłku czuje
Pozdro
LJ
r3kin - 2006-06-26, 15:05
mi sie podoba tylko te nakładki na progi jakies dziwne ale poztamy ladnie utrzymana
Menel - 2006-06-26, 17:33
fajnie wyglada tylko z przodu bo dokladeczka kozacka a nie komercyjny iesik .ale te halogeny mi nie leza.poza tym balaganiarz jestes
ps. jakby co to siodema juz sprawdzona
kamil.k - 2006-06-26, 20:24
beemka ladna ale mam pytanie co to za naklejeczki ,take malutkie
ps. LoveJoy widze ze jeszcze nie skumales jak sie wkleja foto tak zeby je bylo widac -Nokerman sie nameczyl i napisal
instrukjce wiec warto zebys ja przeczytal a wtedy na pewno sobie poradzisz
http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=12191
Tomek3er - 2006-06-26, 22:54
A mnie sie nei podoba ja te nakładki na pedały, potworne pokrowce i nadkąłdki jak i na zderzaki i progi rezta wporzadku.
P.S. Wole komercyjnego IS-a
Lord Lukasz - 2006-06-27, 07:06
Autko ładne do kilku poprawek: ściągnij pokrowce i jak masz dziurawe siedzenia daj do tapicera, zobacz sobie w moim poście jak mi za niewielką kase zrobili siedzenia pozatym nie jestem zwolennikiem brewek, pedały kwestia gustu, miałem coś takiego ale ktoregoś dnia mając szlifierka w ręce poniosło mnie i teraz mam seryjne gumy na pedałach i jest o niebo lepiej i przedewszyskim ładnie. No i szyby ! albo wszystki alebo wcale, śmiesznie wygląda przyciemniony sam tył, to tyle odemnie
NO i zamieniaj czym prędzej ten mini silnik na m20
LoveJoy - 2006-06-28, 08:17 Temat postu: niunia Cześć,
Lord - szyby są przyciemnione wszystkie, tylko że przednie delikatnie (żeby się pałki nie czepiały). Foteli nie mam dzirawych, pokrowce to raczej kwetia niechęci do prania foteli (pokrowce łatwiej hehe) po jeżdżeniu z moim psem, który ma długą sierść i raczej ją gubi...
Menel - halogeny takie były jak kupiłem - nie przeszkadzają mi, poza tym ceny oryginalnych z wlotami są nieco zawyżone (na allegro ostatnio gościu gonił komplet za 350plna!)
Kamil - te naklejki to logo red dragon squad z Kołobrzegu (kilku znajomych, taki niby klub BMW)
Nakładki na pedały - kwestia gustu - ja mam założone bo wygodniej mi się wciska pedał z nakładką (szerszy)
Dzięki za opinie
Pozdro
LJ
Lord Lukasz - 2006-06-28, 17:39
Ale to chodzi o samą przyjemnośc siedzenia na łądnych niepodartych siedzeniach
Menel - 2006-06-28, 22:08
w sumie lovejoy ma 1 argument zeby miec pokrowce przez liniejacego psa ale nie kumam ludzi ktorzy nie maja psa i jezdza w pokrowcach a nawet w fabrycznych foliach tylko po to aby przy sprzedaniu chwalic sie jaki to nie zniszczony srodeczek maja
|
|