| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - co sadzicie o tych baranach??
zytko - 2008-12-10, 08:48 Temat postu: co sadzicie o tych baranach?? witam czy opłaca mi sie je montowac do mojej buni??
http://moto.allegro.pl/it..._e46_z3_z4.html
adrian e30 - 2008-12-10, 10:22
made in... małe żółte rączki,...
MAJSU - 2008-12-10, 10:28
| adrian e30 napisa³/a: | | made in... maÅ‚e żółte rÄ…czki,... |
To gdzie były zrobione niema żadnego znaczenia. Gucci też robi w Chinach.
slawo - 2008-12-10, 10:39
| MAJSU napisa³/a: | | adrian e30 napisa³/a: | | made in... maÅ‚e żółte rÄ…czki,... |
To gdzie były zrobione niema żadnego znaczenia. Gucci też robi w Chinach. |
ale wiemy dobrze jak dokladnie sa wykonane i jak super pasuja
zytko - 2008-12-10, 10:55
to mówicie zeby je olac i nie brac ich??
Jancza - 2008-12-10, 14:17
ja tego nie sprzedaje na allegro ale takie same moge Ci zalatwic za 100zl mniej, jestescie w bledzie, kanaly wylotowe sa minimalnie szersze i maja inny uklad, wykonane sa dobrze bez zastrzezen, jak chcecie placic za logo acschnitzer itp to prosze bardzo cena bedzie taka sama albo i wieksza ale w Euro..
slawo - 2008-12-10, 15:12
| Jancza napisa³/a: | | ja tego nie sprzedaje na allegro ale takie same moge Ci zalatwic za 100zl mniej, jestescie w bledzie, kanaly wylotowe sa minimalnie szersze i maja inny uklad, wykonane sa dobrze bez zastrzezen, jak chcecie placic za logo acschnitzer itp to prosze bardzo cena bedzie taka sama albo i wieksza ale w Euro.. |
zatem pokaz wykres przed zalozeniem i po!
o flache ide ze jak uzsykasz na tym czyms 2KM to bedzie cud
Yabi - 2008-12-10, 16:11
Pewnie KM nie doda za wiele ale pod maska efekt wizualny jest hehe..
daniel325 - 2008-12-10, 22:46
mam kilka sztuk baranów z m3 3,0 i 3,2 oraz e46 sprzedam je po 850-900zł jakby co
Jancza - 2008-12-10, 23:30
| slawo napisa³/a: | | Jancza napisa³/a: | | ja tego nie sprzedaje na allegro ale takie same moge Ci zalatwic za 100zl mniej, jestescie w bledzie, kanaly wylotowe sa minimalnie szersze i maja inny uklad, wykonane sa dobrze bez zastrzezen, jak chcecie placic za logo acschnitzer itp to prosze bardzo cena bedzie taka sama albo i wieksza ale w Euro.. |
zatem pokaz wykres przed zalozeniem i po!
o flache ide ze jak uzsykasz na tym czyms 2KM to bedzie cud |
Nie sprawdzalem tego na hamowni, i nie wiem czy przy mocy rzedu 192/193km odczuwalny jest jakis przyrost bo np przy zalozeniu kolektora sportowego do hondy civic czuc roznice bez hamowni ale to nie forum hondy..
Myslisz ze tego typu uklady po co sie robi ? dla wygladu ? renomowani tunerzy po co takie robia? dlaczego m3 ma barany ? nie chce mi sie wierzyc ze absolutnie nic nie ma po zalozeniu... ale gdyby ktos napisal / wkleil cos co pokaze ze nie ma nic to chetnie to zobacze i zmienie zdanie
slawo - 2008-12-11, 09:56
opieram sie na opiniach szkopow
zanim kupilem swoje barany duzo szukalem co i jak
i barany baranom nie rowne!
druga rzecz to jakos wykonania - chyba lukas wrzucal foty jak pieknie pasuja barany ta technix czy jakies tam, ale zaraz ktos powie ze placi sie za firme - nic bardziej mylnego
proponuje poszukac na e30.de jest tabelka ktore babrany jaki daja przyrost mocy!
przeczytaj sobie temato probie skopiowania baranow ktore porbowalismy zrobic z chrisem i jaki byl tego efekt!!! a byl tragiczny!
|
|