BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E30] Szogun By Warsteiner( nowe foto )

juniorszogun - 2009-11-15, 22:31
Temat postu: [E30] Szogun By Warsteiner( nowe foto )
SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM !! !!

Auto bazowe przed zmianami

Po przerobieniu

Witam bmw rocznik 1986 m20b20
auto zostało przerobione własno recznie przezemnie od odchudzenia po lakierowanie :569:
( sorki za słaba jakosc zdjeć które nie odwzorowują napisów i są rozmazane :567: )

High-Tech - 2009-11-15, 23:07

Mam nadzieję, że to jeszcze nei koniec zabawy z autem, bo jak narazie jest nieźle, ale jeszcze sporo brakuje. Sama grafika wyszła wg mnie bardzo fajnie. No i dobrze, że to wąska lampa, to przynjamniej lampy tylne ma takie same jak oryginał M3 :lol:

Na pewno musisz założyć shadowline'a, bo te chromy to tu zupełnie nie pasują. A następnie pomyśl o zderzakach na wzór M3. No i koło, bo biednie ten warsteiner teraz wygląda.

pozdro

dzidziusbmw - 2009-11-15, 23:19

Fajowo ,kibicuje projektowi bo jak beda dalsze zmiany,np tak jak kolega wyzej wspomnial to bedzie zaj... :) ,ile takie naklejki by kosztowaly? Bo bede lada dzien potrzebowal ,moze byc na PW :) pozdro
juniorszogun - 2009-11-16, 16:38

shadowline'a robił bede na dniach chromy (listwy ) w czarny mat ,zderzaki równierz ale do zmiany na Mt 2 Dyfer na 100% oraz hydraulika ręczny na tył
dzidziusbmw - 2009-11-16, 22:26

mowisz ze chcesz mt2? kur... beda 2 takie same :evil: ,nie rob mi tego hehe :P . Masz waska lampe to tylko pakiet z m3 ,mt2 do waskiej nie pasuje. pozdro
High-Tech - 2009-11-16, 23:03

dzidziusbmw napisa/a:
mowisz ze chcesz mt2? kur... beda 2 takie same :evil: ,nie rob mi tego hehe :P . Masz waska lampe to tylko pakiet z m3 ,mt2 do waskiej nie pasuje. pozdro

Dzidziuś - a powiesz to też Jackowi z Poznania :lol:

Wg mnie powinien iść pakiet ala m3 e30, ale jak nie da rady, to MT II chyba jednak jest lepszym rozwiązaniem niż MT I. Chyba, że pozbawisz MT I tych rowków na dole...

pozdro

dzidziusbmw - 2009-11-18, 13:16

High-Tech napisa/a:
dzidziusbmw napisa/a:

Dzidziuś - a powiesz to też Jackowi z Poznania :lol:

Wg mnie powinien iść pakiet ala m3 e30, ale jak nie da rady, to MT II chyba jednak jest lepszym rozwiązaniem niż MT I. Chyba, że pozbawisz MT I tych rowków na dole...

pozdro

Powiem jak sprzeda swoje auto :P
Ja tez jestem za pakietem M3 ,jak bym mial waska to w tym kierunku tylko bym podazal!

juniorszogun - 2010-04-18, 10:57

--------------------------------------------------------------------------------

Witam małe odswierzenie tematu shadowline wykonany (ramki boczne ) + nerki przednie srodek podłoga cała wylakierowana ( snieżno-biała ) oraz calutki bagaznik zapodkładowany i polakierowany równierz (bialy akryl ) zostało wykonać tylko zabudowe bagażnika boczki nowe wszystko według ustalonego projektu jaki został zaplanowany
w nastepnej kolejnosci bedzie jeszcze gleba ( jeszcze ku ziemii ) i innych pare pierdół ale to jesli auto nie zostanie sprzedane gdyż jest taki zamiar ale puki co wszelkie prace są wykonywane w celu ulepszenia aby nowy własciciel nie mnial już co robic tylko cieszyć sie z jazdy

Sorka za jakosć fotek lepsze wstawie w przyszłym tyg no i zrobie cyfrówką a nie z tele :P

Miki - 2010-04-19, 00:07

jest lpiej niz na poczatku, wyrzuc brewki i koło inne by sie przydało, moze cos ze szprychami? napewno borbet a tu nie pasuje - ale to moje zdanie
juniorszogun - 2010-04-19, 20:35

witam Szprychy to jedynie OZ irmy żadne inne ale to już pln kosztuje troszke
yaster - 2010-04-25, 21:49

Ładnie dzis przypaliłeś w Tczewie na zlocie, chyba jako jedyny
juniorszogun - 2010-04-28, 01:55

FOTKI ZROBIONE MNIEDZY CZASIE PODCZAS SESJI ZDJĘCIOWEJ DO MAGAZYNU BMW-TRENDS :super:

[ Dodano: 2010-06-26, 19:55 ]
Witam po małej nie obecnosci kilka zmian w buni
Całkowicie zmienione tylne zawieszenie na drugie z dyfrem 4,27 auto duzoo zyskało na przyspieszeniu lecz kosztem v-max ale to nie oto w tym aucie chodzić żeby nim osiągać max prędkości
dołozona rozpórka przednich kielichów firmy Eibach
zmiana przednich lamp na soczewkowe+ xeno 5000k