| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E30] Szogun By Warsteiner( nowe foto )
juniorszogun - 2009-11-15, 22:31 Temat postu: [E30] Szogun By Warsteiner( nowe foto ) SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM SPRZEDAM !!
Auto bazowe przed zmianami
Po przerobieniu
Witam bmw rocznik 1986 m20b20
auto zostało przerobione własno recznie przezemnie od odchudzenia po lakierowanie :569:
( sorki za słaba jakosc zdjeć które nie odwzorowują napisów i są rozmazane :567: )
High-Tech - 2009-11-15, 23:07
Mam nadzieję, że to jeszcze nei koniec zabawy z autem, bo jak narazie jest nieźle, ale jeszcze sporo brakuje. Sama grafika wyszła wg mnie bardzo fajnie. No i dobrze, że to wąska lampa, to przynjamniej lampy tylne ma takie same jak oryginał M3
Na pewno musisz założyć shadowline'a, bo te chromy to tu zupełnie nie pasują. A następnie pomyśl o zderzakach na wzór M3. No i koło, bo biednie ten warsteiner teraz wygląda.
pozdro
dzidziusbmw - 2009-11-15, 23:19
Fajowo ,kibicuje projektowi bo jak beda dalsze zmiany,np tak jak kolega wyzej wspomnial to bedzie zaj... ,ile takie naklejki by kosztowaly? Bo bede lada dzien potrzebowal ,moze byc na PW pozdro
juniorszogun - 2009-11-16, 16:38
shadowline'a robił bede na dniach chromy (listwy ) w czarny mat ,zderzaki równierz ale do zmiany na Mt 2 Dyfer na 100% oraz hydraulika ręczny na tył
dzidziusbmw - 2009-11-16, 22:26
mowisz ze chcesz mt2? kur... beda 2 takie same ,nie rob mi tego hehe . Masz waska lampe to tylko pakiet z m3 ,mt2 do waskiej nie pasuje. pozdro
High-Tech - 2009-11-16, 23:03
| dzidziusbmw napisa/a: | mowisz ze chcesz mt2? kur... beda 2 takie same ,nie rob mi tego hehe . Masz waska lampe to tylko pakiet z m3 ,mt2 do waskiej nie pasuje. pozdro |
Dzidziuś - a powiesz to też Jackowi z Poznania
Wg mnie powinien iść pakiet ala m3 e30, ale jak nie da rady, to MT II chyba jednak jest lepszym rozwiązaniem niż MT I. Chyba, że pozbawisz MT I tych rowków na dole...
pozdro
dzidziusbmw - 2009-11-18, 13:16
| High-Tech napisa/a: | | dzidziusbmw napisa/a: | mowisz ze chcesz mt2? kur... beda 2 takie same ,nie rob mi tego hehe . Masz waska lampe to tylko pakiet z m3 ,mt2 do waskiej nie pasuje. pozdro |
Dzidziuś - a powiesz to też Jackowi z Poznania
Wg mnie powinien iść pakiet ala m3 e30, ale jak nie da rady, to MT II chyba jednak jest lepszym rozwiązaniem niż MT I. Chyba, że pozbawisz MT I tych rowków na dole...
pozdro |
Powiem jak sprzeda swoje auto
Ja tez jestem za pakietem M3 ,jak bym mial waska to w tym kierunku tylko bym podazal!
juniorszogun - 2010-04-18, 10:57
--------------------------------------------------------------------------------
Witam małe odswierzenie tematu shadowline wykonany (ramki boczne ) + nerki przednie srodek podłoga cała wylakierowana ( snieżno-biała ) oraz calutki bagaznik zapodkładowany i polakierowany równierz (bialy akryl ) zostało wykonać tylko zabudowe bagażnika boczki nowe wszystko według ustalonego projektu jaki został zaplanowany
w nastepnej kolejnosci bedzie jeszcze gleba ( jeszcze ku ziemii ) i innych pare pierdół ale to jesli auto nie zostanie sprzedane gdyż jest taki zamiar ale puki co wszelkie prace są wykonywane w celu ulepszenia aby nowy własciciel nie mnial już co robic tylko cieszyć sie z jazdy
Sorka za jakosć fotek lepsze wstawie w przyszłym tyg no i zrobie cyfrówką a nie z tele
Miki - 2010-04-19, 00:07
jest lpiej niz na poczatku, wyrzuc brewki i koło inne by sie przydało, moze cos ze szprychami? napewno borbet a tu nie pasuje - ale to moje zdanie
juniorszogun - 2010-04-19, 20:35
witam Szprychy to jedynie OZ irmy żadne inne ale to już pln kosztuje troszke
yaster - 2010-04-25, 21:49
Ładnie dzis przypaliłeś w Tczewie na zlocie, chyba jako jedyny
juniorszogun - 2010-04-28, 01:55
FOTKI ZROBIONE MNIEDZY CZASIE PODCZAS SESJI ZDJĘCIOWEJ DO MAGAZYNU BMW-TRENDS
[ Dodano: 2010-06-26, 19:55 ]
Witam po małej nie obecnosci kilka zmian w buni
Całkowicie zmienione tylne zawieszenie na drugie z dyfrem 4,27 auto duzoo zyskało na przyspieszeniu lecz kosztem v-max ale to nie oto w tym aucie chodzić żeby nim osiągać max prędkości
dołozona rozpórka przednich kielichów firmy Eibach
zmiana przednich lamp na soczewkowe+ xeno 5000k
|
|