Zakupiłem sobie wczoraj takiego kombiaczka. 88 rok buda bardzo zdrowa. wnętrze trochę styrane i ubogie ale wszystko się zrobi. Ważne że buda bez rdzy i mechanicznie bdb.
no nie powiem z wierzchu wyglada ślicznie kolor felga jakos tak sie to komponuje ze strasznie mi sie podoba, ale te niebieskie żarówki jakos już mniej wpadaj na kawke będziemy ogladac.
No prosze widze ze z Kombiakiem się rozstać nie możesz
Żone masz, czyżby potomek w drodze że na kombi się tak radykalnie przerzuciłeś ... hehe
BNardzo fajnie wygląda, widać że z zewnątrz zadbana, bo prezentuje się spoko, felgi GIT, rowniez pasuja
A że środek troche zmachany, to co środki do E30 nie są drogie, wymienisz sobie fotele kanape i będzie malina
Grunt że mechanicznie i blacharsko jest zdrowa
PZDR i Gratki
LUKAS
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
mody chyba nie bardzo... Moze BH i nera. Lukas dobrze mowisz jest rodzina jest kombi. Z wypasu ma tylko centralny na pilota, szyber korba i OBC1. Bardziej bede dzialal w kierunku doposazania kombiaka.
Pozdro
noo jest mega git, auto na żywo naprawdę rewelacyjnie się prezentuje, a jak jeżdzi to dowiedzą sie tylko pasażerowie;] Pierwsze drobne poprawki uczynione. Tylko nie wiem o co Ci chodzi z tym wnętrzem? tragedii nie ma, ale już jest coś ciekawego na oku;)
4x el szybki już dla Ciebie czekają!
GRATULUJE Potomka!! Miłość do Bawarii będzie we krwi, co gwarantuje, że nie wszystkie prawdziwe Beemki wymrą!
robcio_, no chyba sie nie zmarnuje w moich rekach
w aucie usuniete juz male usterki typu nie dzialajace podswietlenia, czujniki w drzwiach, plastiki odstajace itp itd. Za co wielkie podziekowania dla szajby. Do tego wymienione paski oleje... Teraz trzeba zrobic poprawki w zawiasie i auto technicznie bedzie malina.
Dalszym planem jest ladne wnetrze koniecznie kremowe i obowiazkowo grzane stolki dla mojej Zony. Brakuje mi do tego tylko przednich foteli i calego bagaznika. Wykladzine kanape i boczki juz mam
Elektryka 4 drzwi i jak sie uda znalesc tempomacik do diesla no i moze klime.
Lampy raczej do coupe. Wczoraj kupilem BBS RM 6,5/15 i 7'5/15. Znajdzie sie 2 szersze ranty i bedzie fajny komplecik do kombiaka na przyszly sezon
Pozdro
Powiem ci ze na azev-ach jest ladnie , ja bym tu rm-a nie zakladal za male kolo .
PS. To kiedy wpadasz? Mam jakas tam podbitke maski, ma mala dziurke na srodku, ale jest od 324td jak bys chcial...
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...
Waska & ...
Ostatnio zmieniony przez dzidziusbmw 2011-09-21, 10:05, w całości zmieniany 1 raz
Auto b. fajnie się na zdjęciach prezentuje. Azevy fajne, jedna z nielicznych felg nie-szprychowych, które mi podchodzą do tego modelu
A co do el. szyb - jeśli będziesz miał kompletną wiązkę, to założysz bez problemu, nawet, jeśli masz "golasa". U siebie też nie miałem żadnych wiązek w drzwiach, nic - tylko wyprowadzenie do skrzynki bezpieczników. No ale kupiłem cały zestaw (od Szajby, który udzielił się kilka postów wyżej ), łącznie z centralnym zamkiem i jakoś bez większych problemów poszło. Bez drutowania, lutowania itp (w jednym miejscu trzeba tylko było przeciąć i złączyć kabelek z nowej wiązki z kabelkiem ze starej, bo nie chciało mi się gniazda, w które wchodzi wtyczka od drzwi rozłupywać).
Ostatnio zmieniony przez maaaad 2011-09-21, 20:04, w całości zmieniany 1 raz