ostatnio na allegro za 50zl poszedl taki spojler jest super ja tez taki mam ... moze te zdjecie bedzie wyrazniejsze ... sam kupilem na allegro za 51zl ...
a tu kompletna dupka....
w tej chwili na allegro jest taki spojlerek razem z klapa ... tez niedrogo
Chris piekna black hella bede mial taka pod chojnke + felgi
Kamil naklejki nie było jak kupiłem.
Duży spoiler pasuje do kompletnego M-Technika,jeśli go nie masz to tylko mały spoiler.
kamil ma piekny przedni zderzak ... powiem tak .. m-technik to jest to co za kilka lat bedzie bielym krukiem .... zbierajcie puki jest ... kamil kupuj spojler tylni bez dyskusji ... nie zbiedniesz jak wydasz 80zl
wiadomo ze schmidt 8) tylko na tym trzeba sie znac (tj kiedys nie wszystkim podobaly sie RSy a teraz szał pał )
borbet T jest za bardzo oklepany, ople calibry,fordy i inne badziewia na tym ciagle mozna zobaczyc.
Niestety nie tylko 2szt. + 2x 7,5cala do tego fatalne ET 30
Mam nadzieję kiedyś dokupić resztę do kompletu.
Kiedyś widziałem u mechanika u mnie w mieście e30 335i na takich felgach z polerowanym rantem i środkiem pod kolor nadwozia (też delfin metalic) no i się zakochałem
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
No tak
To tak samo jak żrebaka do konia porównywać
CHRIS mnie się też te felgi podobują ale jeszcze lepsze są gdy mają śróbki-tak jak tu:
http://img259.imageshack....age=mojaus5.jpg
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
hej,
fajne te na zdejciach....
ale Schmidt modern line skrecany byly tylko w 17"
....ale za to jak skrecane to masakra...
proponuje wejsc na strone Schmidta i zobaczyc co robia ze skrecanymi felgami....
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP