czy mozecie POTWIERDZIC ze to LEMFORDER (kupiony w IC i tam twierdzili ze przychodzi w opak zbiorczych i ze ma usuniete nr bo idzie to na pierwszy montaz a nie moze byc z nr BMW sprzedawane)?
a tu nowy nabytek H&R zeby zimowki sie ladnie komponowaly z wypchnietymi nadkolami ew drugi komplet letniakow:
czy mozecie POTWIERDZIC ze to LEMFORDER (kupiony w IC i tam twierdzili ze przychodzi w opak zbiorczych i ze ma usuniete nr bo idzie to na pierwszy montaz a nie moze byc z nr BMW sprzedawane)?
Tak napewno też kopowałem do Meśka i są wszystkie numery nawet nazwa jest a to zwykła podróba która pewnie nawet niemiec nie widziała
A co do autka to ful wypasik to mi sie podoba. Co prawda złoty nie jest moim ulubiony kolorem ale jest piękna
troche znudzily mi sie parujace (w zasadzie to jeden) przedni kierunek w stylu "festyn"... zastanawiam sie nad zmiana kierunkow przod... i tak przegladajac (bardzo stare) fotki znow zaczynaja mi sie podobac w pelni orginalne pomaranczowe kierunki... z tylu mam ori lampy i tak myslalem zeby przod przywrocic do tego stylu... tyle juz jezdzi e36 z bialymi/dymionymi i nie wspomne o festyniarskich kierunkach ze pomarancz zwlaszcza przy kolorze auta powinien wygladac dobrze... co WY na to? a i autko po wymianach w zawieszeniu i dorzuceniu dystansow lata na: Styling 103 Doppelspeiche 8x17 et 47 ( z tym ze przy dystansie wychodzi et 27 i bardzo dobrze komponuje sie z nadkolem)...
a i w weekend zajalem sie skorka w aucie to jest wymylem porzadnie i zabezpieczylem na zime jakims kremem z AVON'u do twarzy na zime (hehe zastanawialem sie czy czyms na zmarszczki jej nie posmarowac )
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach