Ok wielkie dzięki za odpowiedź i czekam na fotki. Szczerze to pierwszy raz widziałem takie nakładki fajna sprawa jak się czarne znudzą to można zdjąć a jak ja pomaluje to już nie będzie takie proste.
lampki juz kupione
kupiłem lampy IN-PRO bez zadnych świecących cudow śrubek itp
Wersja z ringami a tło srebrne jeszcze ich nie założylem wiec niewiem jak to bedzie wyglądac......
Kupiełem też czarną osłone nerek i już je założłem i musze przyznać że benia nabrała przez to agresywnosci
to teraz szybko wszystko zakladaj i przyjezdzaj sie pokazac do katowic
jestem ciekaw efektow
czekamy
PPS:
Powiedzice mi ile wam pali 325i?
Bo ja normalnie nie wydalam jezdze caly czas po miescie tankujac 95bp i wychodzi mi spalanie w okolicach 17-18 tankujÄ…c za 230,00 robie max 350 km - troche duzo i niewiem czy ten typ tak ma czy u mnie jest cos nie tak zaznacze ze jezdze w miare delikatnie z oczami czesto na ekonomizerze
moja w cyklu mieszanym brała max 12 l przy dosc ostrej jezdzie /tyle pokazywał comp./
a na baku robiłem zazwyczaj ok 550-580 km
moja w cyklu mieszanym brała max 12 l przy dosc ostrej jezdzie /tyle pokazywał comp./
a na baku robiłem zazwyczaj ok 550-580 km
Widze ze teraz jak sie ociepliło to spalanie spadło - miasto okolo 13,00 przy delikatnej jeździe trasa nawet 7-8 l. ale trzeba sie niezle nameczyc by miec takie wyniki...
Wiec chyba wszytsko jest ok
Cytat:
to teraz szybko wszystko zakladaj i przyjezdzaj sie pokazac do katowic
jestem ciekaw efektow
czekamy
Postaram sie Was odwiedzic a jesli już to jeszcze i tak nie bede miał załozonych raczej lamp felgi tez jeszcze nie gotowe a i pora nie ta by je juz zakładac...
Reasumujac czekam z niecierpliwoscia na ocieplenie i po-zimową renowacje naszych wspanniałych dróg
Kolega "lolek" zapodał sobie nową skore do swojej Beni ...
jak dla mnie wyglada slicznie...
co wy o tym myslicie?
_________________ gg:170000
KiedyÅ› NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
Piękna bmka.Ba.I te hammany.Dzieki Menello za cynk o tej bmce.Tu moge zobaczyc jak leża te felgi.Ogólnie ładna bunia.Mam nadzieje że Marcin wróci na forum i da jakies aktualne fotki.Pozdrawiam.
mi natomiast te lampy bardzo sie podobają, a spoiler za duży...przecież jest to orginał m-pakietowy i pasuje idealnie, felgi oczywiście powalają na kolana
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach