a nawet sobie to przeliczyłem - 205/55/15 taki chyba jest jeden z rozmiarów w org. i taki został przyjęty jako oryginał - różnica około 5km/h przy prędkości 100km/h . . . nieważne zresztą, pewnie właścicielowi super się jeździ m54
Prze piękna E30 i wspaniałe foty tylko pogratulować koledze
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Osobiście poznałem Tomka i wiem jedno, że jak coś mówi to to zrobi i naprawdę ma fantastyczny Gust
Tomasz, przepiękna maszyna.... przyczepności życzę i niech się kręci jak najdłużej
Pozdrawiam
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Pozostało Ci tylko wnetrze zrobic... czarna podsufitka, OBC II, fotele sportsitze, czarne podgrzewane skóry, OBC II, klima, kiera MT II, el. szyber, tempomat, lusterko wewnetrzne z lampkami (M), Jak przód jest w BH i to na tył lampy MHW, wycieraczki przednich lamp i jeszcze pare drobiazgów by sie przydało. Jakbys to jeszcze wykonał to dla mnie najpiekniejsza e30 chyba by była... szkoda tylko ze nie ma pod macha wypucowanego m20b25...
pozdrawiam i powodzenia! [/list]
Ostatnio zmieniony przez Melis 2008-08-23, 12:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jestem w szoku, normalnie kopara na jajcam mi opadła
Piekne zdjęcia, poprostu niesamowite
Wygląda na nich jak z okładki
Gratuluję tak pięknie utrzymanej E30
A to że wygląda na tych zdjęciach jak z jakiegoś prospektu, jest tylko ukoronowaniem Twojej pracy, czasu i pieniędzy jakie włożyłeś w ten projekt ...
Melis napisa³/a:
szkoda tylko ze nie ma pod macha wypucowanego m20b25...
Hehehehe, szkoda że niewidziałeś jak wychuchany oryginalnie siedział tu motor, właśnie M20B25, wypolerowane na wysoki połysk.
Tak to wyglądało przed SWAPem ...
...
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
hmmm cos kojarze... to jest ten Tomek i Ta Beemka co jest filmik z TobÄ… LUKAS na tym rodzie i placyku???
Jesli tak to gdybym miał tak zachowana E30 to nie robiłbym SWAPU tylko w aktualnym wygladzie dodał tylko te akcesoria co pisałem i by był piękny ori masakrator...
Po tych wszytskich fotach widzÄ™ ze muszÄ™ sie ostro zabrac za sprzatnie pod maskÄ…
Tez bym wolał tak odpicowane m20 tym bardziej ze zdrowe b25 dobrze lata.
ale m54 tez jest
A Swap... bardzo dobrze wygląda, zresztą Puz zadbał o to żeby motor w tej komorze wyglądał jak z fabryki ...
Co do SWAPU i tego jak sie sprawuje to akurat nie mam zastrzezen i napeno wielka radocha z jazdy jest.
Nie ma tez co porównywac silników bo wiadomo co lepsze w eksploatacji...
Mi chodzi tylko o to że fajnie byłoby miec tak odpicowany fabryczny rodzynek z m20b25
Ta Beemka byla moim idealem zanim kupilem swoja w sumie teraz tez jest i bede dazyl zeby Tomka mala nie wstydzila sie siostry zza miedzy za kazdym razem sie do niej slinie jak ja widze a teraz silnik... jak probowalem swoja powyzej 180 krecic to zobaczylem cienka lachssilberowa linie ktora przeleciala obok mnie zupelnie jakbym w miejscu stal
piekna Betka w odpowiednich rekach!!
a gdzie robiles fotki z eMTechem?? jak swoja zrobie to musimy koniecznie ustawic sesje ktora mielismy zrobic na mazurach
pozdro!
_________________ Życie bez wymarzonego samochodu wydaje sie trudniejsze...
Ostatnio zmieniony przez tylmanek88 2008-08-30, 12:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach