dzieki jacek za ekstra VT ale skoro adamwsb kupic sobie "nowe" auto to w tym wypadku moje biale listwy nie stanowia problemu Mi sie one podobaja i jestem z nich zadowolony yoo ps. pewnie jak zaloze pelny felunek i dokladke to bede wiedzial czy zrobi listwy czy nie i tyle pozdro
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
No to teraz ja!!! z tego co widzę to nie robisz kichy i to mi się podoba!!!! tak jak ktoś powiedział białe jeździ szybciej tylna dokładka z twojego is-a jeździ w moim warsteinerze. i powiem ci że kiedyś jechałem i zobaczyłem że ktoś zrobił w częstochowie warsteinera dwa, odrazu pomyślałem że się ty zdecydowałes . ale jak zobaczyłem to z bliska to prawie się przewróciłem dramat. chłop pomalował sobie pasy na aucie zostawił listwy na drzwiach naklejki wycinał od ręki nożykiem do tapet. ale naszczęście przypioł sobie numer 11 i tu mi ulżyło. Ale wracając do tematu to szanuje takich ludzi co szanują E30
Ja bym malował listwy na czarno , przynajmniej w tym momęcie. Ale zobaczymy jak będzie wyglądać na nowych felgach i z dokładką
Teraz jakby sie uprzeć to można powiedzieć że sprawia malowanej po całości bez rozbiórki
Nioch nioch nioch
Po wielu miesiącach cieżkich starań oto żeby moje auto wyglądało tak jak bym chciał wkońcu to osiągnąłem, przestawiam wam moja bunie, dla porownania kilka fotek kilka dni po zakupie, to co zrobilem napisze na dole pozdrawiamm i czekam na opinie
Dla porownania :
Obecnie :
Było:
- Buda od 1,8 i 90r.
- Kolor Alpein Weiss II
- Silnik 1,8 is
- Elektryczne Szyby
- Elektryczne Lusterka
- Szambownia na parowniku
- Festyn w środku
Zmieniono:
- Kierownica mpower
- Nowe opony Toyo Proksy t1-r 215/40/16
- Borbet A 16/9 16/7.5 na plaskiem deklu z wytloczeniem borbet
- Polerka rantów
- Dokładka MtII
- Sekwencyjny wtrysk gazu Stag 300
- Wspomaganie
- Elektryczny szyber
- Black Hella zrobiona na nowych szklach
- Kierunki ori białe przyciemnione
- Takie pierdoły jak : Zmienienie koloru licznilka z srebrnego na czarny, nawiewów pokręteł i innych dupereli
- Naprawienie boczku fotela
- Dywaniki
- Nowe swożnie i tuleje emferdera
- Zdarcie naklejki z tyły szyby i brewek z przodu
- Halogeny wykonane z pleksy własnorecznie cleary jedyne takie ( chyba ze juz ktos sciągnał )
- Tarcze na przodzie brembo klocki ate...
- I chyba tyle...
Koszta heh .... auto 5000, doprowadzenie jej do stanu jaki jest na zdjeciach i w opisie 6.500
razem 11.500
pozdro
Po co robić , ładować kasę i takie tam? Po to , bo tak chcemy!!
pewnie. kasa na beemke no limits. podoba mi sie ze twoj upor i darzenie do celu aby beta byla taka, aby ludzie sie ogladali na ulicy mimo ze fura stara. ja tez laduje kase jak oszalaly i znajomi pukaja sie w dynie ale piepszyc to! nigdy zwykly zjadacz chleba nie zrozumie fanatyka beemek.
marvin fure odwaliles elegancko, podoba mi sie ( no moze procz tych bialych listewek , ale to szczegol ). jak ja odwale swoja to przylansimy po ulicach czestochowy. pozdrawiam.
FURKA MIODZIO WYSZ�A
kasy włozonej w bunie niema co liczyc....ja też w ciągu ostatnich miesięcy wkładam i wkałdam i wkaładam kaske w buńke ale to moje maleństwo,i wkładac bende bo warto
musimy kiedys wyskoczyc
pozdro
_________________ BMW"Ona jest mojÄ… broniÄ…,to moja duma i honor
Nie mam oprócz niej nikogo innego,jest moją ikoną"
bardzo ładna i lux kolorek. Ja tam wiem że nigdy nie dojde do końca drogi i stwierdzenia " dzieło skończone" , w moim przypadku jest to nie mozliwe
Jest piekna Kiedys nie przepadalem za e-30 ale jak widze takie cudenko to az mi slinka cieknie Marwin oby tak dalej, dbaj o nia i pielegnoj..jest tego warta! Pozdro
Spoko wszystko ale dekielki sie chyba odróżniają od reszty ? nie bądz taki skromny i zapodaj fotki z boku i z tyłu bo patrząc na te widac że takjakby coś było do ukrycia z tyłu ja moje borbety poleruje całe, już 3 dzień macham papierem po jednej feldze ale efekt powoli sie robi
[ Dodano: 2007-03-09, 09:32 ]
Dopiero zauważyłem co sie stało ze znaczkiem ? nie podoba Ci sie śmigiełko ??
Podoba lecz ze wzgledow finansowych zostalo czarne (tymczasowo mi sie zdaje) epsze fotki dam jak bedzie lqadniejszy dzien dzieki za mile opinie pozdro aha dekielki sie roznia niestey nieznacznie ciezko lakier bylo dobrc yoo ahhahaha MAM do ukrycia wielki komin KOZACKI srednica 10 cm ) ite neoonyyy dzis w tesco bylem bedzie kozak yooo
Ostatnio zmieniony przez marvin-86 2007-03-09, 14:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
hej, efekt końcowy jest bardzo zadowalający, najlepsze jest to że teoretycznie nie zmieniło się dużo ale praktycznie patrząc na fotki przed i po poprawa jest ogromna. mam nadzieje że się kiedyś spotkamy np na Wyrazowie i pokażesz jak ci lata IS na sekwencji
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach