BARABUS, a co robisz dalej za kolektorem, seria wydech
Ostatnio pytałem o wydech do M20 i nikt mi nie odpisał więc jestem ciekaw jak to wyjdzie u Ciebie.
Pozdrawiam
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BARABUS, a co robisz dalej za kolektorem, seria wydech
Ostatnio pytałem o wydech do M20 i nikt mi nie odpisał więc jestem ciekaw jak to wyjdzie u Ciebie.
Pozdrawiam
Z racji tego że auto z którego pochodzi silnik było bez katalizatora, i miało praktycznie nowy układ wydechowy (środkowy i końcowy Walker), bez sondy, dlatego też postanowiliśmy zrobić to tak:
- kolektorki alla Hartge
- wydech środkowy Walkera
- końcowy z nierdzewki (ten co był z końcówką DTM... teściowi się podoba, mnie średnio )
... czyli układ bez kata
końcowy nowy Walker zawita prawdopodobnie w mojej, bo mój jest już troszkę pordzewiały, choć nie wiadomo bo marzy mi się taki http://cgi.ebay.de/BMW-E3...1QQcmdZViewItem
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
BARABUS, ciekaw jestem co i jak.
Ten link co podałeś, to w Pl za tą cenę + kilka zł zrobią Ci wydech
Proszę daj znać jak odpalisz, jak to będzie się zachowywać.
Pozdrawiam
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Mówcie co chcecie ale dla mnie ta E30-stka cabrio wygląda lepiej na tych rsa-ch bez MT I niż Barabusa na schmidtach i MTI. Najladniejsze E-30 cabrio jakie widzialem czasem nie warto przesadzać.
Mówcie co chcecie ale dla mnie ta E30-stka cabrio wygląda lepiej na tych rsa-ch bez MT I niż Barabusa na schmidtach i MTI. Najladniejsze E-30 cabrio jakie widzialem czasem nie warto przesadzać.
święte słowa, dlatego MT1 już nie mam
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-12-29, 18:53
BARABUS napisa³/a:
Uszczelki pod kolektor są Erlinga, 40zł za sztukę
80za kpl to niedużo, tylko zastanawiam się czy one wytrzymają jak zamierzacie tam wkładać barany, f-my tuningujące BMW z reguły zakładały tam metalowe osłony (Alpina etc)...
nie wiem po co ściągałeś M Techa
M-Tech to M-Tech i nie ma to tamto
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Uszczelki pod kolektor są Erlinga, 40zł za sztukę
80za kpl to niedużo, tylko zastanawiam się czy one wytrzymają jak zamierzacie tam wkładać barany, f-my tuningujące BMW z reguły zakładały tam metalowe osłony (Alpina etc)...
nie wiem po co ściągałeś M Techa
M-Tech to M-Tech i nie ma to tamto
już kiedyś to powiedziałem, i dziś się powtórzę, dla mnie to zwykły plastyk, jeżeli coś nie pasuje to na siłę nie montuję
a tu mały update ,
jedna strona silnika już pomalowana, odwróciliśmy silnik na drugą stronę ..... no i nas pokusiło do małej przymiarki... kolektorki i czarna klapa z polerowanymi wypukłościami
hej,
jesli piaskowales pokruwe przed malowanie to dobrze ja wymyj pod cisnieniem zeby caly piasek wyplukac.... kolega w taki sposob zniszczyl sobie m20b20...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
hej,
jesli piaskowales pokruwe przed malowanie to dobrze ja wymyj pod cisnieniem zeby caly piasek wyplukac.... kolega w taki sposob zniszczyl sobie m20b20...
nie piaskowałem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach