Tak bo Marcin ma 8,5 z et13 przód i tył.Powinno byc przynajmniej niższe ET wtedy by wyszły bardziej choć ja założyłem 10 cali na tył z et 20 i też wydaje mi sie że przód wyszedł bardziej ale to tez może byc tylko złudzenie optyczne gdyż tył mam rozgiety a przód jeszcze w standarcie.
Piękny sedan gratuluje samochodu.
Ja bym jednak zmienił przednie lampy na ciemne te wyglądają zbyt golfosko sam niedawno takie miałem i nie mogłem się przekonać.
ojojo nie zagladalem dwa dni na forum a tu tyle dobrego na moj temat
Korzuch - dobrze kumasz:)
Wiesiu - dzieki za wsparcie tylni spojler to dwuczesciowy oryginalny dodatek
ogolnie dzieki za wypowiedzi tak miłe dla mojego ucha, zdjecia były robione tuż przed
III Małopolskim zlotem w Tarnowie, mój fotograf spisał się na medal
Pozdro for ALL
Ps: Jak by ktos sobie chciał tapetke z mojego e36 zrobic to prosze na maila, przesle zdjecia w pełnej rozdzielczosci
Dodano: 2007-09-02, 19:40
Dzis niestety (albo stety) autko zostało sprzedane
Poszukuje jakiegos fajnego e39 540 lub 530D - jakby ktos cos wiedzial o czyms fajnym to bylbym wdzieczny za pomoc...
Pozdro
_________________ gg:170000
KiedyÅ› NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
mas zkontakt do goscia ktoremu spzredales???? bo potrzebuje obrys szkiel lusterek ac schnitzer bo moje oba nie maja i nie mam na wzor Bede wdzieczny za jakies info na pw Moze na forum ktos jeszcze je ma ?
_________________ SPRZEDAM DOS�OWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
mas zkontakt do goscia ktoremu spzredales???? bo potrzebuje obrys szkiel lusterek ac schnitzer bo moje oba nie maja i nie mam na wzor Bede wdzieczny za jakies info na pw Moze na forum ktos jeszcze je ma ?
ja wiem tylko tyle że koleś co kupił to auto po paru dniach je rozwalił, więc może te popękane lusterka które kupileś są z auta batmana
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach