heheheh oczywiscie Yaku ze mt2 ten sam co niby mial sie nie trzymac bez niczego i spasc a zamocowany jest jedynie na 4 srubki od strony nadkola 2 po jednej 2 po drugiej yoo
obiecane fotki nie mam sie czego bac
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
niestety ale teraz jestem powiedzmy w dolku finansowym i zbieram z ciezkim trudem na przeglad a wyplata za miesiac moze kiedys tez mi sie podobaja i wiem ze by pasowaly
Sorki za słowa krytyki. Mimo że auto białe to wydaje się być ociężałe. Coś psuje efekt, trudno stwierdzić co. Auto często widuję i nie mam mu nic do zarzucenia , ale coś mi nie pasi. Nie ma lekkości e30.
jak mowilem wczesniej autko super tylko mam jedno pytanko tez chcialem black hella do swojej ale nigdzie nie moge znalesc co myslicie o tych lampkach z allego ma ktos takie ? jak to swieci i jak to w rzeczwistosci sie prezentuje ?? cena prawie 800 ale nie jestem pewien co wy na to
jak mowilem wczesniej autko super tylko mam jedno pytanko tez chcialem black hella do swojej ale nigdzie nie moge znalesc co myslicie o tych lampkach z allego ma ktos takie ? jak to swieci i jak to w rzeczwistosci sie prezentuje ??
Przejrzyj ten wątek - koleś ma chyba takie właśnie lampy:
Dopatrzyłem sie że masz ponaklejane wlepy TOYO TIRES na progach i tylnej klapie Co Cie podkusiło żeby to naklejąć ?
Maska była malowana ? bo jakby miała inny odcień, tak samo jak dokładki przód/tył
Niestety ale była malowana nie mylić ze szpachlowaniem klapa przod tył dokladki drzwi doly, nie byla bita poprostu juz rdza wychodzila i w maju zaraz po toruniu tez jedzie do brata zeby ja pomalowac ciut tu i tam yoo pozatym bialy to taki specyficzny kolor ze zaczyna żółknąć po jakimś czasie i sie brudzic, co z tego ze dobierze lakier z numeru ale i tak sie juz bedzie roznic
jak patrze na Twój sprzęt, to mam ochote kupić wiadro białej farby i maznąć swoją...
piękna jest, a wiesz dlaczego? bo nie ma żadnych czarnych listew, jak to większość preferuje, wszystko w kolorze, tak trzymać
NO czyli sie udalo po czestochowie jest kolo 5 buni bialych z czarnymi listwami a ja bede mial biala bez tych cholernych listew pozdro pozatym snilo mi sie ze zajechali mi z pod supermarketu fele ale uwaga od punto mialem punto masakra grill byl dobry wczoraj
wlasnie sie dopatrzylem na forum kolejna biala z czarnymi listwami z czewy extra zostaje dalej jeden rodzynek dzieki Yaku jak sie czlowiek wyrozniac nie bedzie, to go wogole nie bedzie...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach