Jak dla mnie miodzio. Tak powinien wyglądać german. SZACUNECZEK.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Fajnie wygląda Twoja beta.Ostatnio Cie chyba dość czesto widuje.Dzis np. na słuzewcu,albo to nie byłeś Ty,ja 1 bok,1 w 2 i 2 w 3 a co hehe no i z naprzeciwka moze Ty.
_________________ Były: 2x E30, 2x E34, jest E39.
Fajnie wygląda Twoja beta.Ostatnio Cie chyba dość czesto widuje.Dzis np. na słuzewcu,albo to nie byłeś Ty,ja 1 bok,1 w 2 i 2 w 3 a co hehe no i z naprzeciwka moze Ty.
Nie, to nie ja, ja dziś tylko po Puławskiej przy Imoli driftowałem na skrzyżowaniach
[ Dodano: 2007-06-07, 20:01 ]
wklejam fotki z dzisiejszej sesji na trawce parkingu w Powsinie 8)
Tak, zmieniły się trochę lampy z którymi wybrałem się do experta w tej dziedzinie Wrona. Zostały zmienione szkła na nowe i złożył mi ringi wykonane najnowszej technologii CCFL=Cold Cathode Fluorescent Lighting z której otrzymujemy 10x jaśniejsze światło od tradycyjnej diody LED, 7000K- kolor xenonu
Zdjęcia nie oddają do końca efektu jaki wytwarzają te ringi, ale jest on uwierzcie piorunujący .
Na razie zamontowaliśmy tylko 2 szt na próbę, ale myślę że z czterema będzie jeszcze fajniej
Dla zainteresowanych zakupem takich ringów:
Mogę załatwić komplet 4szt ringów + przetwornice wysokiego napięcia z wiązką do każdego BMW Cena w zależności od modelu lamp ok 400-450zł
Do zmian można zaliczyć również montaż elektrycznych szyb na przednich furtkach i ich wytłumienie matami oraz zmianę przedniej niejednokrotnie uszkodzonej dokładki na również oryginalną w idealnym stanie, z czego jestem najbardziej zadowolony
Ringi w długich będą niebawem, czekam tylko na jakiś odrzut dla mnie
Tak Panowie to drugie zdjęcie jest bez włączonego światła mijania - sam ring
Pierwsze robione z lampą błyskową, drugie bez
To teraz mi powiedz czy masz te ringi z E39 ale te pierwsze czyli bardziej żółte czy już masz te nowsze bardziej białe Bo ja akurat mam komplet tych starszych
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
Wrażenie robią niesamowite naprawde zaj......... to wygląda
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach