To teraz mi powiedz czy masz te ringi z E39 ale te pierwsze czyli bardziej żółte czy już masz te nowsze bardziej białe Bo ja akurat mam komplet tych starszych
Jacku, to są takie same jak widziałeś w Rzenieniu w E39 Darka mojego kolegi z Lublina - kolor Xenonu - ring jest wykonany z pewnego rodzaju świetlówki jarzeniowej i jak pęknie to już nie działa
Gasper - to są takie same ringi jak u Ramireza tylko że on ma z innego źródła i sam sobie montował
M � O D Y - te ringi są naprawdę dużo jaśniejsze od oryginalnych z e39 i wyglądają dużo lepiej
Postanowiłem wczoraj powiedzieć zimie stanowcze NIE i założyłem najnowszy nabytek na który czekałem już od jesieni AZEV A 4szt 9x16 płaskie dekle i całe wypolerowane na wysoki połysk
Oponki to przód 205/45 R16 Pirelli P7000, tył 215/40 ROTEX
Jest też kilka kolejnych zmian:
- przednie elektryczne szyby przyciemnione foliÄ… Raycer 35
- czarne boczki tapicerki drzwi
- żółte halogeny, a właściwie jest to FOLIATEC
Muszę jakieś ładne miejsce znaleźć to zrobię więcej ładnych fotek, bo te są robione tak na szybko komórką
no brawo Grzesiu - wygląda masakrycznie - widze że grono posiadaczy Azeva się powiększa, muszę swoje doprowadzić do ladnego stanu i porobić fotki:)
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-02-25, 20:11
ładnie - ale sól Ci zje te koła, zimy już może nie być, ale na asfalcie jeszcze długo będzie zalegać... ja jeżdziłem zeszłej zimy na RS-ach a tej na AcS i czyste alu błyskawicznie sól wyżera - zakładaj z powrotem coś z lakierem...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Nowy nabytek bardzo ładnie się prezentuje na tej buni
Szczerze powiem srednio to wyglada jezeli chodzi o ta folie na szybach. Moda na przyciemniane szyby minela. w tym roku pokazywanie srodkabardziej sie liczy niz folia na szybach... ale coz sa rozne gusta.
Poza tym ok tylko albo mi sie wydaje albo lewy blotnik masz jasniejszy niz drzwi na jendym zdjeciu
Szczerze powiem srednio to wyglada jezeli chodzi o ta folie na szybach. Moda na przyciemniane szyby minela. w tym roku pokazywanie srodkabardziej sie liczy niz folia na szybach... ale coz sa rozne gusta.
Poza tym ok tylko albo mi sie wydaje albo lewy blotnik masz jasniejszy niz drzwi na jendym zdjeciu
Pozdro.........
Kolego, to nie moda, tylko wygląd, komfort i bezpieczeństwo. Nie lubię pokazywać co mam i co robię wewnątrz auta A szczególnie irytują mnie małolaty - zwolennicy cudzej własności - zaglądający do środka aut stojących na parkingu.
Masz wprawne oko z tym błotnikiem, niestety muszę stwierdzić że wszystkie cztery błotniki są do poprawy, gdyż lakiernik źle dobrał odcień lakieru Jak będzie cieplej to się poprawi
ilość drzwi jest właściwa wygląd zewnętrzny jest już idealny - a jak tam muza w środku
Liczb drzwi jak najbardziej właściwa - to jest moje "rodzinne auto" więc muszę mieć 4D inaczej bym się chyba pochlastał
Z wyglądu zewnętrznego już nic nie będę zmieniał, tylko powłokę lakierniczą może na wiosnę bo irytują mnie te różne kolory elementów
co do audio to na razie jestem w polu, a miało być tak pięknie
-Ekran z DVD nie świeci
-zmieniarka zjadła tackę i nie chce oddać
i z nowego wzmaka też nie jestem do końca zadowolony...
... także jest lekka lipa wszystko mam wyciągnięte na stół i się serwisuje-nabiera mocy , mam tylko nadzieję że się uda wszystko poskładać do kupy w najbliższym czasie
W planach jest jeszcze zmiana tapicerki foteli na skórzaną i montaż mat podgrzewania foteli które już czeka w domciu. A propos, może podpowiecie mi jaki kolor/kolory wybrać żeby było fajnie i stylowo. Boczki już są całe czarne, a dywan szary.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach