Ale miło jest zobaczyc swoje byłe auto w takiej kondycji, gratuluje Mały zapału, wyglada lepiej niz kiedyś...
Dzięki Dzikus żebym wyrobił finansowo odkupił bym 330Ci ale nie w tym roku
Przebieg finansowy utrzymywania w tej kondycji jest opisany na allegro w ogłoszeniu.
Było o czym pisać
Pozdrawiam
--==maly==--, zastanawiam sie na takimi kolami do siebie e36 coupe tylko powiedz mi czy nic nie bedzie obcieralo na razie nie mam gleby wcale mega koza ale jaka glebe bym musial "zastosowac" i jakie inne zabiegi bez zaginania rantow klepania itp bo auto dopiero co pomalowalem cale. Pozdro swiatna fura
_________________ SPRZEDAM DOS�OWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
jezierek, przyjdzie zcas to sie pochwale nie ma z abardzo czym Musze tylko koła z niemcowni zorganizowac u nas oklepany wzor BBS a jak na lekarstwo na aukcjach tego szmelcu:(
_________________ SPRZEDAM DOS�OWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
własnie miałem napisac że wchodzi bo załoga z Krakowa to przetestowała.U mnie nie wchodziło jak miałem et 13 8,5 ale też sporo zależy od pochylenia koła.Jak miałem pózniej ustawiony zawias pod gwint to schowały sie głeboko do srodka i było już owiele lepiej ale na głebokich wybojach docierało.Jak widac co felga,co bmka to róznie to wyglada.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
własnie miałem napisac że wchodzi bo załoga z Krakowa to przetestowała.U mnie nie wchodziło jak miałem et 13 8,5 ale też sporo zależy od pochylenia koła.Jak miałem pózniej ustawiony zawias pod gwint to schowały sie głeboko do srodka i było już owiele lepiej ale na głebokich wybojach docierało.Jak widac co felga,co bmka to róznie to wyglada.
Nawet mnie nie strasz ze 8.5 et 13 nie wejdzie ? To tez zalezy od opony. Wiadomo ze 205x40 ale jedna 205tka drugiej 205tce nie rowna...
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Napewno będzie jeszcze beemka ogólnie szukałem 528/328 ale nie znalazłem nic sensownego co by mi sie podobało i wyszło Audi a,że felgi 19 MAM leżą już ze 2 miesiące u mnie to akurat udało się do nich samochód dokupić.
Ostatnio zmieniony przez --==maly==-- 2008-06-07, 10:28, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie rozumiem awersji do Audi. Zauważyłem że ludzie mający Audi nie lubią BMW i na odwrót. Ja uważam że dwie marki są bardzo fajne, dlatego mam to i to hehe
A co do audi miałem kiedys tez na szerokim kapciu i 17 audi 80 b4 2.0 ale jak wsiadłem do bmw to powiem szczerze niezaciekawie wychodzi audi.Jedyne audi jakie mi pasuja to 2 modele rs 4 i r8.Dajcie mi ferrari i R8 do wyboru a odrazu wybieram R8.Jest cudowne acz kolwiek BMW to bmw.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach