A tu nowy nabytek. Niby nic potrzebnego ale w Vin-ie występuje to dlaczego ma nie być Obrazek Obrazek
Popraw linki bo nic niema.
Ciepło sie robi soli juz praktycznie nie ma na drogach, trza zaczac wyjezdzac Naszymi "krążownikami"
PZD!!
LUKAS
Już poprawiam. Wiec co udało się zdobyć do e30 przez zimę. Wiele nie ma bo budżet max ograniczony ale coś tam zawsze jest.
-Lampy made in dzidziusbmw i tu wielkie posziękowania
-worek na narty
-gwizdki w drzwi
-ciemne kierunki (brak zdjęć)
-nowe oponki na tył (brak zdjęć)
+ sporo dłubania
Fotel ogarnięty więc temat wnętrza można powiedzieć zakończony, jeszcze tylko w między czasie będzie poprawiona gałka i na nowo obszyta kiera MT2.
Teraz co dalej? Auto zaczęło się robić nudne, bo nic przy nim się nie dzieje nawet nic nie chcecie tu pisać, negować lub pochwalać.
Więc miro postanowił zrobić tu trochę zamieszania. Mianowicie będzie na początek kompletnie rozebrane. Z tego co widzę będzie do roboty tylny pas na dole, czego nie było widać pod tymi plastikami M-techa. Zapadła decyzja na nowy pas z aso co niestety trochę kosztuje. Ale cóż ma być profi to trzeba zapłacić. Następnie progi i reparaturki nadkoli. podłoga jest zdrowa poza rogiem przednim u kierowcy. Damy rade zrobi się. Ogólnie myślałem że będzie gorzej pod tymi plastikami po tylu latach ale nie jest źle. Niebawem poprę to zdjęciami. Auto dostanie lakier. Po długich przemyśleniach wyleci m20b25 i tu pytanie czy ktoś na to chętny? Są duże wahania do do serca nowo narodzonego m-tech. Do wyboru m54b30, s50b32, m60b40.... Na koniec zawias 5x120
Jakieś komentarze?
Podoba mi się pomysł remontu miejsc tego wymagających. Bo trochę lipa jak auto z wierzchu piękne w pod plastikami dziury. 5x120 to raczej obowiązek jak będziesz chciał mocniejszy silnik, ale ja bym się zastanowił czy chcesz to s50, może lepiej m50b25 turbo? na pewno ciekawsza opcja.
Narazie nie mam czasu się za nia zabrać wiec za dużo nie rozebrałem. Zbieram części blacharskie i trochę rarytasów. Udało się już kupić klimatyzację, el. szyberdach, obc2, i trochę blach bez rdzochy. Jak dorwę aparat to trochę popstrykam zdjęć.