no to SWAT SWAT SWAT na 328 z E36 i będzie naj naj naj combiówką w polsce felge 17 lekka gleba i pokłon moim zdniem jak ma się tak zadbaną i utrzymaną E30 i jest się jej pasjonatem to tylko 3mac i robić swapa i tylko się cieszyć i jeszcza raz cieszyć jazdą i życiem
tez bym sie cieszyl ... mial bym na czesci do swojej hehe
tak ogolnei to fajna tylko cywilna az za bardzo
nie bede sie powtarzal bo co powinienes z nia zrobic pisal juz kazdy po 4 razy
nokerman, bardzo ładny Touring i ten kolor... widziałem tylko 5 takich w całej Polsce (pewnie więcej ich jest). Wyposażenie bogate i ogólnie świetne autko - wiadomo Touring to potęga
PS. Sprzedałeś już go czy nadal jesteś szczęśliwym posiadaczem?
PS2. Nie chciałbyś mi sprzedać fotela kierowcy?
morgoth no co ty, on tylko na zdjeciach wyglada fajnie a ogolnie rdza zjada go naokolo bo jest po powodzi wiec wyobraz sobie zapaszek z fotela.
nadal chcesz ten fotel?
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
wyobraz sobie zapaszek z fotela.
nadal chcesz ten fotel?
To wszystko zależy jak bardzo mocny jest ten zapaszek i czy da się go jakoś pozbyć. Ale jeśli się nie będzie nadawał, to poszukam innego fotela
ale żeś morgoth kotleta odgrzał
kombiak stoi w komisie i czeka na łaskawego nabywce, który skłonny by był zapłacić mi symbolicznie za auto + napiwek dla komisanta
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach