Tak wyobrażam sobie ładne e-34. Ciemne szybki , czarna helena, skórka , tak trzymać i się nie poddawać.
Beemki jak panienki, mają swoje fochy. Przydało by się więcej fotek wnętrza.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
casus maximus fura naprawdę ładna, a środek to już w ogóle mój ulubiony kolor , jedynie bym w niej widział szeroką nerke. Lakiernik się spisał. Czekam kiedy się pokarzesz nią na śląsku
postaram sie wpasc przy najblizszej okazji. w tej chwili juz mam czym. jesli chodzi o szeroka nere to mnie tez sie bardzo podoba ale luzuje sie narazie i o tym nie mysle. wlasciwie sa inne priorytety jesli chodzi o ten statek.
AAAAAle się błyszczy Jak w lustrze się przeglądać można. Tylko nie przerabiaj jej na szeroką nerkę, według mnie szeroka nerka nie pasuje do e34 Chyba jutro polece znajomym z lakierni polerkę mojej rakiety
Felunek może nie jest najładniejszy, ale na pewno do golfa nie można go prównać. , jak już to do merca Ciekawe jak by wyglądały całe w polerce
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
fane te czrnule sÄ… 8)
powiedz mi jak z szybkami oryginały czy folia i jak sobie radzisz z "pieskami" o ile to foliatec oczywiście
co do felg to pewnie ja by były całe wypolerowane to by był błysk ale tak też nie jest żle
tak jak pisalem w przyszlosci zmienie fele. ale narazie juz nie mam kasy. wiec wbijam w to szczerze mowiac. myslalem o wypolerowaniu tych co sa ale nie mam na czym postawic fury bo nie mam drugich. chyba ze na ceglach.
jesli chodzi o szyby to folia. jeszcze nie mialem do czynienia z "pieskami" ale mysle ze nie bedzie zle
zmniejszylem zdjecia poniewaz userom padaly lÄ…cza i procesory gdy sie otwieraly poprzednie. dlatego sa miniaturki. mozna smialo wjezdzac i jechac po mojej becie
Casus dobra robota, fura wyglada bardzo ladnie Nie ma to jak wreszcie zobaczyc na co sie wydaje pieniadze, ladujac w skarbonke przynajmniej jest satysfakcja ze wreszcie widac efekt i wiesz po co to robisz Jedyne co bym zmienil to lampy z tylu, jakos ten bialy kierunek ala M3 mi tu nie bardzo pasuje. No i jeszcze taki drobiazg jak czarna nerka i listwy w chromie, troche jedno z drugim sie gryzie. Ja lubie chromy, w ciemnym aucie wygladaja bardzo dobrze, do tego piatka to w koncu limuzyna wiec chrom jest jak najbardziej na miejscu, dlatego zalozyl bym zwykla nerke, ale pewnie zaraz sie odezwa ci najczarniejsi z czarnych zebys robil na shadow line - nie sluchaj ich
A felgi nie sa taki zle, parapecik maja ladny, wsi nie ma, jak sa wazniejsze wydatki to narazie moga chyba takie zostac. Bedzie kasa to kupisz jakies ladne BBS-y i bedzie juz calkiem wypas
chromowane listwy wokol szyb zostaja. zrobilem tak jak chcialem. wszystko wczesniej bylo na VT . ( dzieki wielkie jeszcze raz za VT dla Johnego Yakuzatti )
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-05-10, 12:23
felga spoko - a jak nie ta, to oczywiście M-System
auta nie komentuje,bo wszystko jest ok i też liczę, że obejrze na Autodromie
ps.co Ty piszesz o jakimś SWAPIE? M30 nie dosć że jest jednym z najładniejszych silników BMW, to do tego pieknie mruczy i w 3,5l nieźle pogania (w dodatku to manual) 8)
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
No właśnie autko w moim ty 8) pie. a ten silnik to najchętniej bym wpakował do siebie myślę że na zlocie w rzemieniu się obluka bo na żywca to pewnie lepiej sie prezentuje .AAAAAAAAAAAAAA i ta kierownica
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach