Troszke źle mnie zrozumiałeś z tym udawaniem ale nieważne .Mi sie poprostu podoba tak jak jest i już.Ewentualnie będą jeszcze progi.Założyłem taki przedni zderzak bo poprostu wygląda dużo lepiej niż zwykły a reszta nie robi mi różnicy więc jej nie zmieniam.
miroll jak sprawdziłeś że masz takie wyposażenie... Jest może jakaś strona? jak możesz to podaj mi ją bo sam nie wiem co mam...
Dzieki
Napisz mejla do aso z prosba o rozkodowanie vin. Podaj ostatnie 7 cyfr , wystarczy im.
OK Dzięki kiedyś kupiłem na allegro taką płytkę tylko do beemek. Była na tej płycie podana taka stronka http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi
i na tej stronie też się wpisuje 7 cyfr tyle że ze środka. Moja wcześniejsza E36 była w tym rejestrze, ale niestety mojej aktualnej buni nie ma.
i na tej stronie też się wpisuje 7 cyfr tyle że ze środka
o ile dobrze widze pisze: tam""Please input last 7 digits of VIN""..czyli ostatnie 7 znakow..sprobuj jeszcze raz wpisac,tyle ze tu raczej nie znajdziesz tych informacji numerycznych o wyposazeniu...pozdro
i na tej stronie też się wpisuje 7 cyfr tyle że ze środka
o ile dobrze widze pisze: tam""Please input last 7 digits of VIN""..czyli ostatnie 7 znakow..sprobuj jeszcze raz wpisac,tyle ze tu raczej nie znajdziesz tych informacji numerycznych o wyposazeniu...pozdro
Tak tak już i ja to obczaiłem... Już mi wyszło... Są tam tylko info np. o rodzaju silnika rodzaju nadwozia, skrzyni, benz/diesel... rok prod. nic więcej o wypos. nic tam nie ma. Tylko same pierdoły króre znam na pamięć...
Siemanko.Chciałbym przypomnieć swoje auto i pokazać jak się obecnie prezentuje.Zmiany nie są wielkie ale są.Nowy wydech ala M3, nowe opony Yokohama Parada Spec-2 215/40R17, dystanse 20mm strona, nowy zawias 60/35 i to chyba tyle z tych widocznych zmian.Oczywiście jest cała masa nowych części ale nie będę się tu rozpisywał co wymieniałem bo to już nie jest takie istotne.Za chwile montuje GT Ecken pod przedni zderzak , zdjęcia zapodam jak już to zrobię.Zapraszam do oglądania i komentowania.Pozdr.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach