maciekab jak się nowe buciki podobały w rzemieniu
a jak myslisz? no ladne ladne nie patrzylem wczesniej na temat i nie widzialem tamtego zdjecia samej felgi... pasuje bardzo chyba kazdemu sie podobaly co nie?
zobacz na moj temat wstawilem fotki z wnetrza
pozdro
to jest na dzień przed wyjazdem na rzemień, musiałem wszystko wyczyścić i pomalować
a wiesz Pietrek ja to malowałem pod blokiem i nie dałem lakieru tylko sama baza więc nie jest źle
Macie racje A pozatym BRAIN69 fajnie twoja betka wyglądała na tych ruskich blachach tak typowa ruska mafia tylko brakowało jeszcze czarnych szyb
To kiedy bujamy sie po krakowie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
no to ftedy będzie pełan MAFIA ale ruskich blach nie będzie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
To się załatwi z Ukrainy Następne plany związane z nią to jakie jeśli można wiedzieć??
Beemka MEGA
brain69 - usuniÄ™ty [Usuniêty]
Wys³any: 2007-06-28, 14:35
hmm
szeroki dziób
zderzak breytona
el roleta (już mam tylko założyc)
el kolumna kierownicy (już mam tylko kierownicę kupić)
kierownica multifunkcyjna z e38
czarna podsufitka półka i słupki
pełna skóra czarna
spryskiwacze halogenów
xenony (najlepiej tri xenon bo w halogeny też)
podłokietnik z lodówką
grzanie tylnych siedzeń
i chyba wystarczy narazie myślę nad przekładką silnika na 3.0d albo 4.0d
ale to tak sobie chyba tylko myślę
a czemu ma nie być blach ruskich
Ostatnio zmieniony przez brain69 - usuniÄ™ty 2007-06-28, 14:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
brain69 masz wielkie plany co do środka chciałbym to w przyszłośći zobaczeć i przejechać sie z tył
btw. srodek czarny! jak gangsta to gangsta po calosci!
brain69 - usuniÄ™ty [Usuniêty]
Wys³any: 2007-06-28, 20:48
dzięki urbi za posprzątanie
a kierownik może i mało gangsterski ale wie o co loto skóra będzie czarna myślałem o kremowej ale już mi przeszło
gałkę mam czarną tylko robiłem sobie podświetlanie i nie mogłem jej za pierona znaleść więc założyłem tą co znalazłem
gleby jakiejś specjalnej nie będzie tylko przód trochę zrównać żeby nie stał tak wysoko ze 3cm wystarczy
a o kierunkach białych myślę cały czas
Wnętrze w E34 to jest to brain69 dlaczego przyjechałeś do Rzemienia
na rosyjskich rejestr. i masz je w podpisie?
Jakoś się rozminęliśmy na zlocie, a chciałem cię poznać,
może następnym razem.
sie ma
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach