No dzisiaj już żyję ale wczoraj to była porażka, a ty miałeś sie jeszcze pokazać (o ile dobrze pamiętam ) a jakoś cię już tam nie widziałem
No dzisiaj już żyję ale wczoraj to była porażka, a ty miałeś sie jeszcze pokazać (o ile dobrze pamiętam ) a jakoś cię już tam nie widziałem
dzieki za fajny opis,ja tez dzis dopiero dochodzÄ™ do siebie ps.z tym wypasem to moze troszka siana
halo halo , ja też żyje
Remus zagośił, pełen szacun, jak chcesz moge ci zrobić cały wydech od kolektora jak chcesz
Zalałeś olej w dyfer? jak tak to kiedy sie ślizgamy na Uroczysku>
Becia KOZAK
Pozdro
czesc Sulli no kurde nie bawem sie moze zobaczymy,a jak tam u Ciebie zdrowie dopisuje? dzieki to starczy co założyłem,pierwszy jest zM5 a koncowy Oryginał blu Remus,wiesz jak daje teraz Beja niebo a ziemia nic 3maj sie pozdro
[ Dodano: 2007-08-26, 19:38 ] chciałem poinformować ze moja niunia zostaje,i dalej będę sie nią opiekował i pomału dopracowywał do stanu jaki powinien być pozdrawiam
e34 poszło naprawde w dobre rece,dzwonił koles i powiedział ze po prostu dba o maszynkę ,za bardzo nie wierzyłem ale dostałem fotki na komórkę i jestem naprawdę zadowolony ze moja BEJA ma dobrego opiekuna
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach