aby jeżdzić na gazie mam drugą przepływke z założonym mikserem i klapą antybum.
zajmuje mi to ok 3 min. przekręcam 4 śrubeczki 2 opaski i kostke elekt. wpinam i mozna lecieć nad morze
Dori79, tak naprawde szukałem czarnej coupetki ale zeby e30 żeby znaleść nie bita i wogóle zdrową graniczy z cudem.
przy zakupie okazała się bardzo zdrowa i dlatego przymknołem oko na kolor i ilosc dzwi
pozdro
mam nadzieje że nie sprzedam w złe rece i bedzie tak wygladała jeszcze przez długie lata.
a następne auto bedzie jeszcze bardziej rasowe czyli jeszcze szerzej, jeszcze nizej.
Normalnie klasa, nie mogę się na nią napatrzeć!
Niby czerwony zawsze mi nie pasował, a tutaj inaczej mi nie pasuję!
Kultowe E30 i do tego w takim wykonaniu malina!
a teraz wnętrze wygląda tak;
jest pozbawione tapicery bo jak pisałem to miał być projekt drift lecz sprawy sie skomplikowały i niestety nie spełniłem marzenia o driftolocie.
jak wyzdrowieje wkładam całą tapicere tak by wyglądało jak na fotkach wyrzej.
aha aktualne fotele to BIMARCO EXPERT z homologacją. dodam że miały sie znaleść jeszcze pasy 4punktowe z centralna klamrą i blachy aluminiowe pod nogami, główny wyłącznik pradu, czarna pleksa na boczkach drzwi i inne takie rasowe gadzety w stylu wrc
Miki, całkiem zapomniałem. być może jutro pomierze ale nic pewnego bo ostatni net mi nie chodzi ale na dzis moge Ci powiedzieć że 70cm rurki wystarczy, przecinasz to po skosie ale tylko na gilotynie to wtedy wyjdą ładne równe skosy i będą identyczne, natomiast skosy od strony puszki to mozna zwykłym boszem bo i tak trzeba bedzie robótka by to spasować, tylko pamiętaj że musisz je leciutko zadrzeć do góry ewentualnie prosto bo jak opadną do dołu to bedzie porażka, ja mam zadarte do góry i jest kozak, aha tylko rób pod skosem w lewo i jedna ma być krótsza druga dłuższa tak żeby po lini zderzaka były równe, przed przyspawaniem kolega mi koniec rórek przebarwił na fiolet i niebieski gazami acetylen z tlenem.
Kupil bym ja:D bo moja chyba sprzedam szukam cos tanszego ale nie wiem jak z kosztami a w twojej sie za kochalem nie wiem czy mozja tak publicznie na forum opisywac uczucia ;DHEHE POZDRO
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach