No niezle wyszła ta felga!Jest mocno.Czesciej a mniejsze porcje Pamietaj Jacku.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
niezłe łupy też się noszę z zamiarem kupna HIDów i również 6000K.
do e39 taki koleżka ode mnie z bloku na zeszły sezon zakładał lampy po lifcie i naprawde przekozackie są... do ciemnogranatowej pasowały jak ulał!
zdjęcie niestety tylko takie. wykonane (o ile można mówić tu o jakimkolwiek wykonaniu ) na prędce, aparatem wbudowanym w telefon.
montaż zajął mi dosłownie 20 minut (po ciemku ).
efekt jest mega zadawalający. barwa światła w sam raz.
no i widniej jakoś tak... zwykłe żarówki nie maja szans.
xenony to jest to...pięknie to wygląda tym bardziej w takiej limuzynie jak E39.
Sam planuje w styczniu założyć do siebie tylko ja myśle o 8000k ale to jeszcze do przemyślenia w poprzedniej miałem xenony i fakt dużo jest jaśniej jak na zwykłych żarówkach.
same plusy takiego zestawu LANS + Lepsza widoczność
�adnie Jacku.Czyżby już garaż w nowym miejscu zamieszkania.Pozdro Brachu.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Znając Jacka to na 100 % bedzie tam wczesniej bądz pózniej m tech.
Pewnie Jacuś.Na spokojnie na browarka i soczek.Raczej soczek.Auto wywiezione daleko za Warszawe.Czeka na lepsze czasy W kwietniu pomału ruszam moze z projektem "miesiecznym".Narazie nic nie robie.Sprawa w sądzie i nic narazie się nierusza.To taka tajemnicza nazwa choc czuje że majówke spedze w domu na przegladaniu forum bo nie wiem czy zdąrze.
sezon tuż tuż więc udałem się wczoraj do Baura obniżyć auto
przy okazji wymieniłem wszyskie poduchy amorków, wahacze, łączniki itp...
dziwnie wyszło trochę za duży klin jak dla mnie.
miało być 40/20. w efekcie przód poszedł 6 cm w dół, tył jakies 3.
mam na szczęście możliwośc regulacji oparcia tylnych sprężyn
więc z tyłu będzie lekka poprawka (czyli niżej).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach