w moim 1.6 urwał mi się pasek i też chciałem sprzedać auto ale zminiłem silnik na 1.8 w super stanie i nie żałuje. Zrobiłem kilka jeszcze rzeczy i teraz wiem że auta nie sprzedam nigdy
Jak uzbieram kaske to wiekszy motor
Niech Ci długo służy i przyjemności z jazdy. Dobry wybór
Pozdrawiam
Dzis jade po silnik, mam nadzieje, ze wszystko bedzie tak jak powinno i autko bedzie mi sluzyc, ogolnie to moj pierwszy samochod, dlatego sentyment pozostanie
dam jakas relacje z przebiegu prac nad samochodem
I co tam kolego ze silniczkiem udało sie wszystko
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Auto jezdzi od soboty
kupilem silnik w Katowicach na Warszawskiej
firma BMKA, a wkladny byl w firmie Autofoka z Jaworzna
wszystko poki co gra jak nalezy,
no oprocz termostatu ktorego nie bylo
rozrzad nowy, filtry, oleje tez, musze zmienic jeszcze swiece
wczoraj przy okazji zmienilem sobie szczeki z tylu
przy okazji, nie ma ktos bebnow do sprzedania?
no i najwazniejszy punkt programu
wkoncu mam glebe
albo raczej glebunie
bo do czolowki z tego forum to mi troche brakuje
ma ktos zaslepke halogenu od strony pasazera?
chenie sie wymienie bo mam od strony kierowcy na zbyciu
_________________ Pozdrawiam M.
Ostatnio zmieniony przez Mateusz 2008-06-17, 11:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Fajowo wyszła Przód trochę za wysoko jak dal mnie ale nie jest źle ( ja gleby jeszcze wcale nie mam ) To są 15 felgi??
_________________ Potrzebujesz fajnych zdjęć? Chcesz sprzedać auto na allegro i potrzebujesz fajnej aukcji? Wesele? Chrzest? Albo sesja ukochanej teściowej? Chętnie pomogę! Nie boje się żadnego pomysłu! http://wojciechkulbaka.ownlog.com
dla mnie tez troche za wysoko, ale miska jest 9 cm od ziemi i poki plyty nie ma to sie boje cos wiecej kombinowac, bo apetyt rosnie w miare jedzenia i napewno pojdzie jeszcze w dol jak kola beda wieksze bo felgi to sa niestety tylko 14"
Dobrze teraz wygląda i wielki plus za to że jej nie sprzedałeś
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach