Dużo tego typu rzeczy które będą odróżniały Twoje auto od innych można znaleźć w TESCO... moim zdaniem te felgi to trochę jak by właśnie stamtąd
heh - sorki ale kupilem je w najlepszym sklepie z felgami w Wielkiej Brytanii.Znajdz gdzies takie w jakims markecie i wtedy sie wypowiedz w taki sposob!!
LUCAS_M3 - no spoko rozumiem to - ale troszke jest denerwujace jesli ktos szuka felg tygodniami, potem wydaje niezla kaske, a na koniec slyszy ze wygladaja jakby byly z TESCO . Fakt faktem na tym forum wszyscy ida w kierunku M-pakietu - ja mam troszke z m-pakietu ale chyba sie wylamie i troszke pozmieniam, zreszta myslalem nad zmiana autka na nowszy model - moze e46.
duchX [Usuniêty]
Wys³any: 2008-03-02, 08:21
Ale co tu dużo gadac o tych felgach jak goscjeszcze 26 stycznia nie bylsam do nich przekonany nadaja sie do Opla Astry albo calibry !! nie cena czyni felge ladna tylka wyglad jej i spasowanie do auta .................A druga zecz to nigdy zadna felga nie bedzie ladna do puki auto bedzie stalo jak koza a ze nie mozesz obnizyc trudno bul autko bedzie taki jak kazde inne zwykle i dziwnymi felgami
LUCAS_M3 - no spoko rozumiem to - ale troszke jest denerwujace jesli ktos szuka felg tygodniami, potem wydaje niezla kaske, a na koniec slyszy ze wygladaja jakby byly z TESCO . Fakt faktem na tym forum wszyscy ida w kierunku M-pakietu - ja mam troszke z m-pakietu ale chyba sie wylamie i troszke pozmieniam, zreszta myslalem nad zmiana autka na nowszy model - moze e46.
To nie sa felgi do BMW i tyle. Szkoda kasy i szukania. Lepiej znajdz na nie amatora dosc szybko. Co do gleby (tzn jej braku) to tez nie ma sie co sypac - stodola Panie masakryczna
[ Dodano: 2008-03-02, 08:34 ]
Hamerman napisa³/a:
kto co lubi:) wybralem je bo nikt takich niema:) wole sie wyrozniac a nie jak wszyscy zakladac to co BMW zaprojektowalo:D
No to jeszcze diody, spojler, ciemna szybka i 4 wydechy na tyle. Bedziesz sie wyroznial gwarantuje Ci .... tylko na to ze komus na tym forum sie to spodoba nie licz...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach