BrunerDzięki o coś takiego mi chodziło:) mam 2.0l w gazie na parowniku strzelala bo byl zle rozrzad ustawiony ale po tym zadnych problemow co do diesla masz racje przegladam ciagle i ciezko cos znalezc ponizej 300tys najbardziej boje sie tego kola dwumasowego bo to dosc kosztowna rzecz a znow w 1.8 ten nieszczesny rozrzad no i ja wychodze z zalozenia ze bmw jednak powinno miec te 6 garów ale potrzebuje czegos taniego wiec wiesz jeszcze raz dzięki trumniaka masz wypasionego
[ Dodano: 2008-02-21, 14:33 ]
Może jakąś wychacze 1.8 bez gazu i włoże sekwencje bo do 2.0l chyba mnie nie bedzie stac na sekwencje ale jak kupie 1.8 na mieszalniku to uszykuje sie do zmiany walka hydroregulatorow i mysle ze bede mial spokoj na jakis czas jeszce raz dzielo pozdro:)
_________________ BMW e46 328i touring
Vw T-3 Caravelle C 1.6TD
Noker, a czy zeby wlac do pelna to trzeba czekac az silnik zacznie przerywac? To ze wlalem pod korek to nie znaczy ze zaraz 60l, poza tym po zalozeniu gazu jeszcze spokojnie z pol zbiornika Pb zostalo, a i szamba cos ze 20l mi sie w tej chwili w butli przelewa
Wlasnie sprawdzilem zapiski i rzeczywiscie troche sie pomylilem, ale niewiele:
spalanie Pb od 9.06 do 9.56, LPG od 10.44 do 10.79, jak chcesz to moge Ci podac dokladnie ile litrow wlewalem i ile km przejechalem, to sobie sprawdzisz.
Chłopaki będziecie sie co do literak licytować najważniejsze jest to że bruner jest zadowolony ze spalania i touringa w koncu to dobre autko
Mi pali dużo gazu ale dobrze sie rozpędza i to jest najważniejsze
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
No no niezła trumna , sam chętnie bym taką przygarnął xD
Kurde taka sztuke jak upolowałeś to już ze świecą szukać , teraz się cenią po 5 kola za zlomy co 2 lata temu wstyd by bylo na allegro pokazac
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach