SIWY PIERWSZY W�AŚCICIEL ZAKUPI� TEN SAMOCHÓD Z MYŚLĄ NA DRFFT
ALE PO JEDNCH ZA WODACH STWIERDZI� ŻE NIE JEST TO SAMOCHÓD DO KATOWANIA NA ZAWODACH
Bardzo się cieszę że mu przeszło, szkoda auta.
p.s. TUTAJ NIKT NIE NAPISZE, ŚCIĄGNIJ ///M Z KLAPY
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
moze przytocze wypowiedz na jej temat ktora dostalem na gg:
mirol 8:11:12
poszerzeniw wiejska
mirol 8:11:18
wydech z allegro
mirol 8:11:27
lampy ciemne zrobione motipem
mirol 8:11:48
no i na gorsze
mirol 8:11:54
wsiowy spojler i M`ka na klapie
mirol 8:12:09
w dodatku podroba bmw bo nie ma 6 garow
nic specjalnego
z mojej strony - poezja
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
moze przytocze wypowiedz na jej temat ktora dostalem na gg:
mirol 8:11:12
poszerzeniw wiejska
mirol 8:11:18
wydech z allegro
mirol 8:11:27
lampy ciemne zrobione motipem
mirol 8:11:48
no i na gorsze
mirol 8:11:54
wsiowy spojler i M`ka na klapie
w dodatku podroba bmw bo nie ma 6 garow
nic specjalnego
z mojej strony - poezja
Permanetna inwigilacja Mysle ze w tej rozmowie kazdy wyczuje sarkazm
hej.
�adna to ona i jest ale jak dałeś za niatyle co sobie myślę......i tyle co ona stała...to współczuję...
bono20002
Auto: e30 316i(1.8 IS swap) 89'
Jakbym mial takie "kultowe" e30 jak twoje to bym siedzial z geba na klodke w temacie M3...
Ja jak bym miał Kebaba i dyskryminował kultowe samochody,to też bym siedział z gęba na kłódkę w temacie e30.
PS..
aha i to nie żaden objaw zazdrości czy coś ze kolega kupił, jak sie postarasz to przeczytasz wątek do któreg owkleiłem link i dojrzysz do czego dąze.
M3 po napewno niezłym pałowaniu, za 75 tys...
sorry wolałbym włoską m3 o której tez wspomniałem za 28 tys...tamta przynajmniej nie ma wypisanego na sobie (KAT-MACHINE)
Ostatnio zmieniony przez bono20002 2008-03-07, 09:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
tzn co sie powinno robic z taka eMka ? wyjezdzac raz w tygodniu w niedziele do kosciola i to z predkoscia max 50km/h - zeby przypadkiem nic nie uszkodzic ? to po co komu eMka ? po to zeby "miec"
Tak po to ją stworzyli inżynierowie BMW, to ty nie wiesz ? Przy pierwszej odcince silnik na złom a zawieszenie przy pierwszym poślizgu, tak to auto zostało skonstruowane żeby przetrwało tylko w rękach starego dziada trzymającego M3 pod pieżyną w garażu.
Chciałem tylko uswiadomić moze co po niektórym że do driftu to m3 nie jest a o codziennej jezdzie nawet nie wspomnę..
Gdybym był w posiadaniu takiej furki to zapewne bym specjalnie dla niej 3 garaż na podwórku postawił i wyjezdzał nia tylko na specjalne okazje..a nie na pałowanie 'rarytasu" i to KULTOWEGO.
tzn co sie powinno robic z taka eMka ? wyjezdzac raz w tygodniu w niedziele do kosciola i to z predkoscia max 50km/h - zeby przypadkiem nic nie uszkodzic ? to po co komu eMka ? po to zeby "miec"
to ja odpowiem pytaniem na pytanie..
A ty byś nią codziennie do roboty jezdził??
to ja odpowiem pytaniem na pytanie..
A ty byś nią codziennie do roboty jezdził??
No dokładnie ! OSZO�OM ! Kupić samochód i nim codziennie do pracy jeździć Skąd się biorą tacy ludzie... Nie od dziś wiadomo że samochody spod znaku M są po to żeby stały w garażu, ewentualnie jakiś crusing po nadmorskim bulwarze... Tor to dla nich środowisko całkiem obce i zabójcze.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
no a dzięki takim jak ty to w przyśpieszonym tempie, niedługo e30 M3 zobaczyć bedzie można tylko w muzeum.heh
no wlasnie wydaje mi sie dokladnie na odwrot - to ty chcesz zrobic z E30 M3 muzealny eksponat .. poprostu jest to samochod dajacy (podobno) mnostwo frajdy z jazdy (i to napewno nie 50-tka po miescie) wiec czemu nie korzystac z tego jesli kogos stac
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
A ja bym powiedział w nieco inny sposób, mianowicie: właścicieli ///M ja dziele na dwie kategorie:
1) uzbierali i tylko jezdzÄ… na zloty, lans itd
2) kupili bo ich stać na jeżdzenie takim autem i do pracy i do wyczynów-nie liczą się z kosztami-i tutaj kieruję się do BONO20002 - człowiek, który sprowadził te emke do kraju to bardzo bogaty człowiek (powtarzam znam go osobiście) w garażu trzyma jeszcze E39 M5 oraz E46 330d a po to kupił emke bo jest wielbicielem BMW, auto raz było na zawodach driftingowych i koniec - stwierdził, że to coś do tego się nie nadaje z kilku względów... Już bez przesady można sobie nie kiedy polatać bokiem takim autem i nie można zaraz uważać, że auto jest katowane a rejestarcja jest P1 DRIFT bo SIWY jest wielbicielem driftu i taki miał kaprys
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach