najlepiej zbanujcie wszystkich nowych co przychodza i maja sie czym chwalic .. przynajmniej nie bedzie konkurencji .. bedziecie sie juz tylko sami brandzlowac nad tym ze kupiliscie sobie wentylki do felg i sa super-cudowne ..
idiotyzm ..
MOD: zazdrość, mściwość, idiotyzm... Panowie nie oceniajcie mnie według siebie
Poza tym radze prześledzić kolejnosc zdarzeń a dopiero potem sie czepiać...
pozdrawiam
Wasz zły i chory z zazdrości moderator
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Jest śliczna ale oczywiście ktoś musiał zbanować nowego bo nie umiał wkleić zdjęć i kilka razy założył temat. Przy tym jak forum czasem się wiesza założenie kilka razy tego samego tematu się zdarza zwłaszcza jak ktoś nie ma doświadczenia w jego używaniu a WY OD RAZU BAN CHORE TO JEST.
DZIĘKI PANU MODOWI NIE DOWIEMY SIĘ NICZEGO O AUCIE BO MUSIA� POKAZAĆ KTO TU ROZDAJE KARTECZKI CHUCK NORRIS
Widze, że ludzie z forum mają dar nawracania na dobra drogę ,a szkoda byłoby auta gdyby został taki jak wtedy Gratuluje powrotu do germanstyle tak trzymac
i tak jak poprzednicy piszą poprawic progi,minimalny klin koniecznie ! zauważyłem też brak wlotów chyba od sprintera , ale czy są nadal lambodoors'y ?
Ogólnie auto jest miazga
no kurcze ja nie wiem za co dostal tego bana ale dajcie mu szanse jeszcze jedna juz napewno tego bledu nie popelni .... Odblokowac chyba sie da co nie ?
DOMINIK ogólnie jest OK Ale mam kilka ale, mianowcie: wóz drabiniasty, białe kierunki raczej z niczym się nie komponują-powinny być ciemne, nie potrzebnie pas pod rejestracją został dołożony-przypomina to z lekka FSO 1500 , progi to wielkie nie porozumienie ramki na rejestracjach
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
Powtórze po raz kolejny.zamiotłes wszystkich.Nie znam historii auta ale po opisach ludzi (Gasper)widze że coś zmieniłes w aucie.jesli to ty stworzyłes to poklony za to co zrobiłes Trzeba byc naprawde M///maniakiem BMW żeby cos takiego zrobic.Ci co tworża takie projekty wiedzą o czym mówie.Niech żyje GERMAN STYLE
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Cabrio powala, ale dla mnie M-tech II do wąskiej lampy, nawet po obejrzeniu i stwierdzeniu że jest boskie, to profanacja.
Co do bana, to chyba żaden problem odbanować? No chyba że moderator nie zdaje sobie sprawy ze swojego błędu lub zdaje, ale idzie w zaparte. Zdarza się
Cabrio powala, ale dla mnie M-tech II do wąskiej lampy, nawet po obejrzeniu i stwierdzeniu że jest boskie, to profanacja.
Conajmniej po raz trzeci już poruszany jest ten sam temat. I za każdym razem pada odpowiedź: "Jaka profanacja? Przecież przez jakiś czas produkowano wąską lampę z M-tech 2"...
ja sie tam nie znam na etrzydzieści , wąskich lampach, eMtechach dwójkach ani jedynkach , ale to cabrio mi sie podoba, została tylko gleba i pare detali do dopracowania, poza tym jest naprawde grubo, jestem pewien że na żywo jest jeszcze lepiej
Kubenzy napisał/a:
Conajmniej po raz trzeci już poruszany jest ten sam temat. I za każdym razem pada odpowiedź: "Jaka profanacja? Przecież przez jakiś czas produkowano wąską lampę z M-tech 2"...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach