z tyłu już niestety większej gleby nie zrobię ponieważ mam tam gwint FK i już jest skręcony na maxa, z przodu chcę dać koła w negatyw i parę mm w dół.
To wyciagnij ta kreciolke od gwintu i daj sama sprezyne. Zawsze z centa siadzie
no i mam kolejny gadżet do e30. rozpórka tylna, wykonana wg mojego pomysłu. jeśli by ktoś potrzebował takową śmiało na priv dawajcie. co do obniżenia tyłu, to jutro będę wymieniał amorki na krótsze i twardsze od tych co mam i wtedy spróbuje coś pokminić aby dać tył pre mm w dół, co wyjdzie zobaczę jutro.
a tu fotki rozpórki
[ Dodano: 2008-05-06, 23:26 ]
no i dziś moja e30 dostała troszkę większej gleby z tyłu i nowy felunek. jak wam się teraz podoba??
_________________ moje byłe E30 325i
Ostatnio zmieniony przez Vitek_Slupsk 2008-05-06, 23:53, w ca³o¶ci zmieniany 7 razy
Jeździłem furką osobiście i jest naprawdę bardzo sztywna, moim zdaniem felga bardzo ładnie wygląda. I ogólnie autko jest super. A na glebę nie można już jej spuścić bardziej przy naszych drogach, bo dzisiaj zgubiliśmy dokładkę IS'a
ile dokładnie niżej jest od serii nie wiem. ale jak porównywałem z autem które ma zawias 60/40 to moja stoi jeszcze niżej, wydaje mi się że będzie to ok 80/60. a jak na drogi Słupska to jest to bardzo nisko już.
fajna beja, fajne kolka. zastanawiam sie tylko jak Ci sie w koleinach prowadzi? ja u siebie nie mam takiej szerokosci i raptem 15" ze standardowa guma i w koleinach jest masakra. jesli mozge cos doradzic, to poszukaj w sklepie motoryzacyjnym srebrnych zarowek do kierunkowskazow. bedzie bardziej jednolity przod. ja kupowalem teraz do siebie po 6 pln/szt. troche razi ten czerwony kolor w srodku na siedzeniach ale to tylko moje odczucie, wole bardziej stonowane wnetrza. ogolnie bejka jest bardzo ladna i widac, ze sporo pracy w nia wlozono
wczoraj e30 miała mycie i konserwacje silnika. oto fotki. na żywo widok jest na maxa. silnik i wszystkie elementy wyglądają jak by opuściły fabrykę, koszt mycia 80 pln. wraz z konserwacja.
Ostatnio zmieniony przez Vitek_Slupsk 2008-05-18, 00:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
no i e30 na poprawkach lakierniczych. zostanie jeszcze tylko wstawić xsena i czarny sufit.
no i dziś poskładałem po poprawkach e30, przy okazji zrobiłem 3 małe zmianki. dzięki SZCZUPAK za pomoc w składaniu e30 i udostępnieniu garażu. 2 fotki jak autko wygląda aktualnie (listew na drzwiach na razie nie ma ponieważ czekam na mocowania z ASO, koszt nowych jak by ktoś chciał to 1,10 zł szt.)
Ostatnio zmieniony przez Vitek_Slupsk 2008-07-08, 22:09, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
a więc e30 dostała 2 nowe gadżety w tym miesiącu, jeden jest nie widoczny mianowicie wkładka sportowego filtra powietrza King Dragon, a drugi oceńcie sami na fotkach, wg mnie tego jej brakowało do pełni
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach