528_driver, fotki już SA tak jak pisałem przepraszam za jakość to tylko polowe warunki. Chciałbym zarazem podzekowac 528_driver, za załatwienie tak pięknych oczek i cierpliwość
[ Dodano: 2009-06-20, 20:48 ]
zobaczymy jeszcze jak bedzie w nocy mam nadzieje ze dzisiaj zrobie
no brawo ! w koncu.Efekt piorunujacy.Powiem sczerze za na srebrnej furce wygladaja kozacko !
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
...eh znow zastuj...jak ja nic nie powiem to Andrzej sie wogoole nie pochwali
tak wiec kolega sie szarpnal na sliczny gwincik firmy Reuter Motorsport (producent KW)
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
A to i wiele innych rzeczy zawdzęczam tobie 528_driver, . Do tego wszystkiego doszły jeszcze nowe heble m-kowy bomper przedni oraz mała Drobnostka jaką jest or. gałeczka zmiany biegów . Bo jak do tej pory jeszcze nie została zamieniona z "merolowskiej" ala drewnianej I za razem proszę o pare foteczek tak pięknej 3-litrówki
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach