o ile jest obnizona;D?? widzialem cie ostatnio na szpitalnej na ogrodach na swiatlach...rzuca sie w oczy szczegolnie ta glebaaa;))
Tak jak koledzy mowili przod - 90 a tyl nie mam pojecia ile jest obnizony w stosunku do serji a co do szpitalnej to tam sie znajduje mój ulubiony kebab wiec to by sie zgadzalo przyjedz kiedys na spot jak sie w okolicy krecisz
Borbet, ale przyznaj że wystarczy przesiąsc sie do innego auta na pół dnia i już jest problem przy wsiadaniu bo fotel jest nisko i wpadamy jak w jakąs dziure i pierwsze przejechane metry też są zaskoczeniem też to od czasu do czasu przeżywam
chyba nie ma obecnie niższej e30 w pl czy sie myle
_________________ Jak Ci powiedzÄ… ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Beemeczka kozak na 1000% ! piękna felga tez się rozglądałem ostatnio za taka ogólnie autko zrobione dokładnie tak samo jak wyobrażam sobie moja...100% czarnulka ładna felga gleba czego więcej chcieć? pozdro i mam nadzieje ze kiedyś dacie nacieszyć oko na żywo jak dla mnie 11/10 !
Bardzo ładne e30, powala na kolana, ale brewki bym pogonił, moja lala miała brewki i po namowach kolegi Janka e30 dojrzałem do tego by je zdjąć i teraz jak porównuje na fotkach to w życiu bym ich nie założył pozdro
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach