BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[E30] 325ETA - ALPINWEISS - Adaasko
Autor Wiadomość
Adaasko 
Poszukaj zanim napiszesz !!!
METH

Wysłany: 2012-09-05, 00:52   

jasna sprawa, masz napewno sporo racji, u mnie jednak baranek był tylko celem ochrony miejsc gdzie było wyczyszczone + epoksyd (mało takich miejsc) a pozatym to poprostu chciałem odświeżyc czarne progi, bo był tam fabryczny baranek, ktory miejscami od mycia itd był starty ze az prześwitywał biały, tak też zrobilem, polysk z kolei niezgadza się z tym co było w oryginale, co z kolei niezgadza się z moją wizją, wiec jakoś przeżyje lekko utracony pigment, albo poprostu pomaluje matem.

[ Dodano: 2012-09-07, 02:51 ]
nie ma co sie obijać zabardzo, deeste mi tam talerzyki skubie - stukrotne dzięki ziombel!

a ja jakies kolejne fanty:

Osłonka przy akupółce - reszta układanki leży w rękach Spidersa mam nadzieje że mi się chłopaczyna spisze!:)

Wpinka MT1 (strasznie sie nie moge doczekac, jutro kiera wraca z obszywania, to bedzie mega fant jeśli chodzi o wnętrze - może i dla niektorych to mała rzecz, ale naprawde nie da sie dogadać z e30 trzymając seryjną fajere.

i brand new bosz, strona pasażera, niech czeka na jakis strzał, gdzie bedzie mozna capnąć reszte.

wedlug niektorych pewnie niezawiele zrobiłem... aale i tak pochłoneło to już maaase siana, i szczerze musze zacząć rozsądniej wydawac kase, bo na poskładanie wydechu, czuje że bede musiał żygnąć ponad tysiaka, a kasa którą zarobiłem cięzko :cenzura: przez wakacje, bardzo lekko sie rozeszla, także...

no trzymać kciuki, żeby jakoś to było ;]

ps. nie nie moooge się tej kiery doczekać :D :D:D

[ Dodano: 2012-09-07, 19:42 ]
no i jest, masakra, zajebiscie się ciesze, inna jazdaa!

przed

po

[ Dodano: 2012-09-07, 22:24 ]
Cykłem se pare fotek:

i kielnia

[ Dodano: 2012-09-11, 18:17 ]
no, przyszły sprezyny na tył, ciut mieksze od FK, nad czym bede musial popracowac, i napewno wrzucic gumy (co mnie cieszy, wole miec to wszystko z ori gumami)

ogólnie wyszedł mega slammed, wygląda niesamowicie, ludzie sie oglądają, i jeździ sie bardzo tak sobie, każdy garb mój, ale uśmiech z mordy nie schodził.

fotke robiłem dywanikiem pasażera, więc bez bulwersów prosiłbym.

[ Dodano: 2012-09-20, 22:58 ]
Jest, jest, jest!!!

{biiiiip}, cudowny, uwielbiam...

nagrałbym jakiś filmik, ale i tak tego nie odda...

[ Dodano: 2012-09-23, 00:37 ]
dzisiaj kolejne drobne mody, wrzucone wkoncu plastiki pod maske, jutro udokumentuje.

doszly też gumy na tył, i jak dla mnie jest perfekt, jutro jakies fotki.

no i małe "prepare to" wygłuszeine maski, schowany trójnik w maskę.

wszystko w zajebistej atmosferze, wszystkomogacego przyjaciela Żelka pooozdroo meeen!

kams 

Wysłany: 2012-09-25, 23:44   

Jest śliczna z tym wydechem Adam, ciesze się ,że nie wybrałeś tej niebieskiej z WAW.

kamillo9411 

Wysłany: 2012-10-07, 14:20   

Jak byłem na wakacjach w Kołobrzegu to moja pierwsza myśl "ku*wa tu nie ma żadnych fajnych beemek" :evil: A jednak się myliłem, sliczna jest naprawde :!:

Adaasko 
METH

Wysłany: 2012-10-16, 21:47   

są są, ale fakt, nie wiele...

No i oczekiwana pod silnik płyta jest, niestety auto z (dodatkowe cm, i waga) + pobyt w nieznanym mieście powoduje ze potrzebuje narazie chwili pauzy od gleby a więc szukam jakichs spręzyn:

SPRĘŻYN PRZEDNICH, KUMATYCH, DOSC TWARDYCH -30,40 TANIO!

Adam86 

Wysłany: 2012-10-16, 22:26   

Adaasko, teraz nic tylko wspólna sesja z Delfinem takie Black&White.. :roll: Widze że jak już sie trafia beta w kołobrzegu to niezła sztuka.. ;)

Adaasko 
METH

Wysłany: 2012-10-17, 12:32   

w lato napewno sesje bedą grane, wtedy moze juz pokażemy e30 KGU w pełnej krasie :)

[ Dodano: 2012-10-23, 03:18 ]
Witam, ogólnie, kiepskie czasy na stały, auto idzie w góre, kasa troche sie skonczyła, a sytuacja życiowa sie ogólnie zdestabilizowała, ale coś tam staram się wskórać a więc drobne mody, ktore pieprzą wszystkich, ale ja traktuje temat jako swoistą kronike wydarzeń, haha.

a więc małe zakupy w sklepie z zabawkami dla większych dzieci

jedne jak widać to spinki do grila, nerek... nowe, ladne, czarne - natłuszczone co by se niekorodowały, a te drugie to... zapowiedź małej modyfikacji, a raczej przywróceniu fanta z ktorego ktoś mojego białego oprawce pozbawił...

Alan126 

Wysłany: 2012-10-28, 00:14   

podbitka pod maske:)??

Adaasko 
METH

Wysłany: 2012-10-28, 02:19   

jest juz, na nowych spineczkach, 18 spinałek, no i nowe trzymające grill, nerki itd 8 spinek sie okazalo.

wygląda zdrowo, jak trzeba, mała rzecz, a cieszy, tym bardziej ze taka wygłuszka musiała być jak wyjezdzała z fabryki

sorry za fotke, robiłem lewarkiem

[ Dodano: 2012-11-04, 17:50 ]
z autem troche sie działo, ale nic specjalnie fotogenicznego, posypala sie pompa paliwa, i zostało to jakos ogarniete, i autko sobie jezdzi, oprócz tego wzielem sie za rzeczy ktore poprawiają moje samopoczucie - wyjelem kratki z podszybia, i wyczyscilem je z dosłownie chyba z 0,5kg błota.

pomalowalem tez uchwycik bagnetu na czerwone, niby nic, a cieszy.

oprocz tego ruszylem pare innych spraw.

we wszystkim pomagali to roboczo, to miejscem, to żartem, to żarciem koledzy fest - dzięki Żelek, dzieki Wiktor.

auto niedlugo wpada w tryb zimowy, do góry, i bbsy z zimówkami.

a oprocz tego mała sesyjka z Kamilem i jego 320i, z której pomagał Mariusz i jego 540, a cykał Wojtek Soniaczem, haha, dzięki pany!

a więc 320i 2D & 325e 4D

[ Dodano: 2012-11-04, 21:58 ]
nie jest idealnie, ale myślę że jest spoko, wklejam co mam, bez przebierania, kazda ma cos w sobie:

a jako pojazd obslugi technicznej : )

wkrótce kolejne strzały.

[ Dodano: 2012-11-07, 20:20 ]
nikt nie wchodzi, ale jak wklejam to wszędzie :P

i jakieś tam, suszenie opon, nie oburzać się berbeluchy, nawet eta musi czasem rozprostować gnaty : )

[ Dodano: 2012-11-25, 21:55 ]
zimowo prawie żeee

auto brudne, tylko na przepłykanie starczyło w kieszeni.

[ Dodano: 2012-12-16, 13:53 ]
no i hop, zdjęcie mooocno poglądowe:

Wpadlo więc komletne OBC1 z gongiem, czujnikiem temperatury itd, działa, i strasznie mnie cieszy :) DZIEKI WIKTOR, DZIĘKI ŻELEK!
(wyswietlacz jest normalny, na focie tak wyszło :) )

drugi mod - Gałka MT1, z nowa wpinką, swieża skóra, świetnie leży w łapie, moocno to gra z moją kierą MT1 :) - DZIEKI PIETREK!

a trzeci - dodatkowo wpadła na tyl kanapa z podłokietnikiem :)

Odpowiedz do tematu