jasna sprawa, masz napewno sporo racji, u mnie jednak baranek był tylko celem ochrony miejsc gdzie było wyczyszczone + epoksyd (mało takich miejsc) a pozatym to poprostu chciałem odświeżyc czarne progi, bo był tam fabryczny baranek, ktory miejscami od mycia itd był starty ze az prześwitywał biały, tak też zrobilem, polysk z kolei niezgadza się z tym co było w oryginale, co z kolei niezgadza się z moją wizją, wiec jakoś przeżyje lekko utracony pigment, albo poprostu pomaluje matem.
[ Dodano: 2012-09-07, 02:51 ]
nie ma co sie obijać zabardzo, deeste mi tam talerzyki skubie - stukrotne dzięki ziombel!
a ja jakies kolejne fanty:
Osłonka przy akupółce - reszta układanki leży w rękach Spidersa mam nadzieje że mi się chłopaczyna spisze!:)
Wpinka MT1 (strasznie sie nie moge doczekac, jutro kiera wraca z obszywania, to bedzie mega fant jeśli chodzi o wnętrze - może i dla niektorych to mała rzecz, ale naprawde nie da sie dogadać z e30 trzymając seryjną fajere.
i brand new bosz, strona pasażera, niech czeka na jakis strzał, gdzie bedzie mozna capnąć reszte.
wedlug niektorych pewnie niezawiele zrobiłem... aale i tak pochłoneło to już maaase siana, i szczerze musze zacząć rozsądniej wydawac kase, bo na poskładanie wydechu, czuje że bede musiał żygnąć ponad tysiaka, a kasa którą zarobiłem cięzko :cenzura: przez wakacje, bardzo lekko sie rozeszla, także...
no trzymać kciuki, żeby jakoś to było
ps. nie nie moooge się tej kiery doczekać :D:D
[ Dodano: 2012-09-07, 19:42 ]
no i jest, masakra, zajebiscie się ciesze, inna jazdaa!
przed
po
[ Dodano: 2012-09-07, 22:24 ]
Cykłem se pare fotek:
i kielnia
[ Dodano: 2012-09-11, 18:17 ]
no, przyszły sprezyny na tył, ciut mieksze od FK, nad czym bede musial popracowac, i napewno wrzucic gumy (co mnie cieszy, wole miec to wszystko z ori gumami)
ogólnie wyszedł mega slammed, wygląda niesamowicie, ludzie sie oglądają, i jeździ sie bardzo tak sobie, każdy garb mój, ale uśmiech z mordy nie schodził.
fotke robiłem dywanikiem pasażera, więc bez bulwersów prosiłbym.
[ Dodano: 2012-09-20, 22:58 ]
Jest, jest, jest!!!
{biiiiip}, cudowny, uwielbiam...
nagrałbym jakiś filmik, ale i tak tego nie odda...
[ Dodano: 2012-09-23, 00:37 ]
dzisiaj kolejne drobne mody, wrzucone wkoncu plastiki pod maske, jutro udokumentuje.
doszly też gumy na tył, i jak dla mnie jest perfekt, jutro jakies fotki.
no i małe "prepare to" wygłuszeine maski, schowany trójnik w maskę.
wszystko w zajebistej atmosferze, wszystkomogacego przyjaciela Żelka pooozdroo meeen!
No i oczekiwana pod silnik płyta jest, niestety auto z (dodatkowe cm, i waga) + pobyt w nieznanym mieście powoduje ze potrzebuje narazie chwili pauzy od gleby a więc szukam jakichs spręzyn:
w lato napewno sesje bedą grane, wtedy moze juz pokażemy e30 KGU w pełnej krasie
[ Dodano: 2012-10-23, 03:18 ]
Witam, ogólnie, kiepskie czasy na stały, auto idzie w góre, kasa troche sie skonczyła, a sytuacja życiowa sie ogólnie zdestabilizowała, ale coś tam staram się wskórać a więc drobne mody, ktore pieprzą wszystkich, ale ja traktuje temat jako swoistą kronike wydarzeń, haha.
a więc małe zakupy w sklepie z zabawkami dla większych dzieci
jedne jak widać to spinki do grila, nerek... nowe, ladne, czarne - natłuszczone co by se niekorodowały, a te drugie to... zapowiedź małej modyfikacji, a raczej przywróceniu fanta z ktorego ktoś mojego białego oprawce pozbawił...
jest juz, na nowych spineczkach, 18 spinałek, no i nowe trzymające grill, nerki itd 8 spinek sie okazalo.
wygląda zdrowo, jak trzeba, mała rzecz, a cieszy, tym bardziej ze taka wygłuszka musiała być jak wyjezdzała z fabryki
sorry za fotke, robiłem lewarkiem
[ Dodano: 2012-11-04, 17:50 ]
z autem troche sie działo, ale nic specjalnie fotogenicznego, posypala sie pompa paliwa, i zostało to jakos ogarniete, i autko sobie jezdzi, oprócz tego wzielem sie za rzeczy ktore poprawiają moje samopoczucie - wyjelem kratki z podszybia, i wyczyscilem je z dosłownie chyba z 0,5kg błota.
pomalowalem tez uchwycik bagnetu na czerwone, niby nic, a cieszy.
oprocz tego ruszylem pare innych spraw.
we wszystkim pomagali to roboczo, to miejscem, to żartem, to żarciem koledzy fest - dzięki Żelek, dzieki Wiktor.
auto niedlugo wpada w tryb zimowy, do góry, i bbsy z zimówkami.
a oprocz tego mała sesyjka z Kamilem i jego 320i, z której pomagał Mariusz i jego 540, a cykał Wojtek Soniaczem, haha, dzięki pany!
a więc 320i 2D & 325e 4D
[ Dodano: 2012-11-04, 21:58 ]
nie jest idealnie, ale myślę że jest spoko, wklejam co mam, bez przebierania, kazda ma cos w sobie:
a jako pojazd obslugi technicznej : )
wkrótce kolejne strzały.
[ Dodano: 2012-11-07, 20:20 ]
nikt nie wchodzi, ale jak wklejam to wszędzie
i jakieś tam, suszenie opon, nie oburzać się berbeluchy, nawet eta musi czasem rozprostować gnaty : )
[ Dodano: 2012-11-25, 21:55 ]
zimowo prawie żeee
auto brudne, tylko na przepłykanie starczyło w kieszeni.
[ Dodano: 2012-12-16, 13:53 ]
no i hop, zdjęcie mooocno poglądowe:
Wpadlo więc komletne OBC1 z gongiem, czujnikiem temperatury itd, działa, i strasznie mnie cieszy DZIEKI WIKTOR, DZIĘKI ŻELEK!
(wyswietlacz jest normalny, na focie tak wyszło )
drugi mod - Gałka MT1, z nowa wpinką, swieża skóra, świetnie leży w łapie, moocno to gra z moją kierą MT1 - DZIEKI PIETREK!
a trzeci - dodatkowo wpadła na tyl kanapa z podłokietnikiem