Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 31 Lip 2004 Sk±d: Katowice
Wys³any: 2005-04-26, 12:54
ja mam cala tylna kanape free, wiec nawet 3 osoby sie zmieszcza, ale ja z poludnia wiec nie frune przez stolice, 1 do gory, jakby ktos sie chcial zawinac po drodze to zapraszam
slask ->czestochowa->lodz->toronto 8)
[b]Hmmm... Otwarcie imprezy o 11. Dalej uważam że zbiórka o 6 jest poronionym pomysłem ! To ma być przyjemność. Przemyślcie jeszcze zbiórkę o np. 7.15 . K...., po 3 godzinach snu mam się bawić bo wszyscy będą zamotani sie organizowac na stacjach i postojach drugie 3 godziny ?
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Baur masz racje - miejsce i tak mamy zaklepane wiec lajtowo mozemy sobie pedzic do krainy wolnosci.Jeszcze dzisiaj napisze dokładnie co i jak i do wszystkich wyslemy maila z ta informacja.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
UWAGA UWAGA - drobna zmiana planów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spotykamy sie o 7 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!Powtrzam o 7 RANO!!!!!!!!!!!!Wyjaz około 7:30 jak sie ogerniemy ze sprawami organizacyjnymi.
Czemu tak pozno ano temu ze mamy miejscówke juz zakelana i nie musimy gnac na złamanie karku.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
tam gdzie w zeszłym roku - trawka, na której można posadzić swój zadek, a nie beton (lub asfalt) gdzie pod nosem tabuny powalonych beemiarzy będzie ci opalać gumę
A tak wogóle to.. �yyyyytytytytytytytytytytytyty !!!!!! Ostatnie dni śpię po 3 h na dobe, kręce, wierce, wymieniam, skaładam by na majówke panewka robiło zdrowe �ytytytytytytytytytytytytyty !!!
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
mira_croft [Usuniêty]
Wys³any: 2005-04-27, 15:29
Mamy miejsce E......zarezerowone.....chłopaki z mpower zrobili dla Nas pełna rezerewacje w tym miejscu...mapka na mpower www...jak ktos sie nie orientuje..prosze wejsc i zobaczyc sobie! ...E...mamy E.....jezeli ktos bedzie wczesniej maja nie robić problemów.....do zobaczyska:D
MiruÅ›
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 31 Lip 2004 Sk±d: Katowice
Wys³any: 2005-05-02, 20:15
a moze ktos w koncu napisac mi o ktorej i gdzie umawiamy sie w toruniu??
moze wam to rybka, ale ja mam troche daleko i info by mi sie przydalo, a jade tam zeby sie z wami spotkac a nie was ominac
hehe nic się nie martw - coś się wymyśli , a dla Twoich gdzies się miejscówa na wjazd na pewno znajdzie... a info było
mam nadzieje ze mozna bedzie osiasc z wami mimo ze kaski przez klub sie nie wplacalo, ja mam dopiero teraz "matki boskiej pieniężnej", więc się szykowałem na opłacenie wjazdówki przy bramie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach