Przednie szybki są fabryczne, i ich nie przyciemnie tak jak pozostałych, bo.. raz że policja by mi dowód pierwszego dnia zabrała, dwa.. w aucie juz jest bardzo ciemno, tylne szyby max ciemne (ale dobrej jakości, i ze środka wszystko pięknie widać) Światło tak operuje że zawówno wewnątrz jak i z zewnątrz (odbija się od czarnego lakieru, szyb, podsufitki) jest ok. Oczywiście dla mnie A znaczek //M na atrapię lubię i już ! Dla jednych to pozerstwo, a dla mnie tylko miły oryginalny gadżet. W środku mam podświetlaną gałke zmiany biegów w barwach m-power, i jest to element który pierwszy właściciel zamówił sobie przy kupnie w salonie bmw. Tez mam ją wyjąć ?
Co do zawieszenia.. dla Nas niby za wysoko, a dziś rano wyjeżdzam z garażu, a sąsiad patrzy na przód i pyta ze zdziwieniem: Jak Pan tym podjeżdza na krawęzniki !! A ja odpowiadam - nie podjeżdzam ! Chyba że jest minimalny, lub ścięty podjazd. Inaczej wale dokładką. Naprawdę nie jest tak wysoko... opona 40% nie wypełnia odpowiednio nadkola ale zaraz to zmienie
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Ostatnio zmieniony przez Baur 2005-09-22, 18:29, w całości zmieniany 1 raz
Baur - gratuluje naprawde ładną masz furkę- nic dodać nic ująć
M-eczka z przodu też pasi - może Oni Ci jej zazdroszczą?
bo dedykowana M na przód do E30 jest droższa niż do E46-
96zł!!!
ps.tylko czemu przyczepiłeś ją z prawej strony?
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
piękna kombiaczyna, super. Dla mnie ta eMka na grilu moze zostac, w koncu ma cieszyć Twoją puchę!!
ale te ostatnie fotki to oceniam na 2- ! czekamy na nowe
Dzięki, te ostatnie zdjęcia były robione po spirytusie, ściemniło się już w oczach Silnik widac, nie gadaj Spoko, będe miał chwilę to zrobie coś porządnego.
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Dzięki, niestety sami wiecie że żeby zrobić naprawdę dobre ciekawe fotki trzeba się nawyginać, również ze światłem. W tym przypadku chciałem żeby było ciemno, ale chyba przesadziłem.. A co do ITB, to chciałbym, bo z 4 zaworówki można w ten sposób dużo wyciągnąć, ale koszta = m52.
He he, Dzięki. W tym rzecz, choć nie jestem takim specem jak Wy, to zauważyłem że zaczęło mi to sprawiać przyjemność, i już coś chyba kumam... Tylko ten czas.. trzeba auto wyszorować, znależć miejsce, światło... a potem łyk talentu... Ostatnio bawie się olejnymi farbami i sztalugą, to może E30 na płótnię tu wrzuce !
A tu combi mojego ziomka z Wrocławia:
http://www.gkt.com.pl/zlo...5/P6040021.html
Krótko; 3,5l, M-technic II, zawiecha E36 compact, felgi HARTGE 17", przód i tył HEELA, skóra i dużo audio...
PO PROSTU PIĘKNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście LANS SQUAD<<<<<<<<<<
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!