Udało mi się zdobyć sportsitze czarne i zrobić alcantarę na podsufitce,słupkach i półce.Do zrobienia zostały jeszcze osłony przeciwsłoneczne(narazie tylko pomalowane na czarno) i kierownica M-pakietowa.
Zdjęcia z dzisiejszej sesji:
Wcześniej też coś pstrykałem ,ale nie było czasu zamieścić:
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Ostatnio zmieniony przez ChriS 2013-07-08, 20:26, w całości zmieniany 2 razy
Krzysiu piękna co tu dużo pisać Środek zmienił się na wielki +
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Kiera to raid -tymczasowa, bo m pakiet II zdjęta do obszycia.
Tak bumcykcyk to jeszcze nie,cieknie trochę z układu hydraulicznego ASC(mam już nowe przewody),ale olej świeżutki,filtry nowe ,ori świece i kable,katalizatory sprawne,układ hamulcowy nowy.
Przez rok ok.3500km i tylko luźna jedna żarówka w światłach postojowych.
Ogólnie od kupna zrobiłem już 23000km i zaczyna mi się podobać.
Ostatnio zmieniony przez ChriS 2013-07-12, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Samochód jest po prostu piękny, na tych zdjęciach robi niesamowite wrażenie.
Niby zwykłe 8 a jednak ma w sobie to coś.
Nie każdy właściciel potrafi to coś ze swojego auta wydobyć, Tobie się udało - gratulacje.
Felgi pasują do tego auta jak żadne inne (dobry pomysł z czarnym środkiem felgi i srebrnym rantem).
Letnie koła jakoś nieszczególnie mi podchodzą (być może na żywo jest lepiej). Ale reszta... Robi wrażenie jak ja pier...dzielę, piękne auto! E31 starzeje się jak dobre wino.
Drogi Rafale otóż zakupiłem ten baldachim na popularnym portalu aukcyjnym zwanym czasem alledrogo.Ceny nie pomnę,ale nie była zbyt wygórowana ,bo bym zapamiętał.
Natomiast wizerunek czarnego ogiera w formie naklejki kosztował mnie 5 zł i własnoręcznie go umocowałem na przodku.
P.S.Pokrowiec ma chronić tylko przed kurzem,jest lekki i przewiewny więc myślę że na deszcz i śnieg pod blokiem nie bardzo się nadaję.