No może faktycznie z et dedykowanym do e36 i poszerzeniem felgi (zabawa rantami)moze wejdzie ale zobaczyc musze i tak to na zywo.Zobacze czy efekt taki jak z et dedykowanym do piatek i rozepchanymi nadkolami bo tak naprawde tu tkwi cały trik szerokosci.
mistrzu, takiego efektu jak u ciebie nie bedzie igdy, nie to peso i nie ten wklad pracy seryjne nadkole to zawsze bedzie pol srodek .. ale ja poprostu nie przywiazalem sie do tego samochodu az tak zeby inwestowac w rzeczy ktorych pozniej nie wyciagne
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
To też fakt i pozostaje w sumie orginał i to ogromny plus.
U nas niestety szpachla .Bez tego sie nie obejdzie.A co do przywiązania sie do auta to słyszalem kiedys taką anegdote na warsztacie w mercedesie jak miałem praktyki.Podjechał kiedys gosc mercedesem beczka tak zwaną i poprosił żeby mu ja usprawnic bo sie strasznie przywiązał do niej.Po chwili wyszło wyjatkowo 3 mistrzów serwisu i ogladaja auto i po chwili jeden mówi:"jesli ten użytkownik chce życ niech lepiej sie odwiąze od tego auta". Można było to oczywiscie w dwojaki sposób zrozumiec po pierwsze duże koszta po drugie auto w każdej chwili mogło podczas jazdy zrobic psikusa bo było juz wiekowe i nieco podjedzone przez korozje.Ja pomału naprawde zaczynam czesciej sobie przytaczac tą historie sprzed wielu lat i chodzi bardziej o ten aspekt finansowy.W tym roku skarbonka pęklła już dawno a auto jeszcze u blacharza i konca nie widac.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2008-05-04, 19:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Kiloff podaj taką mniej więcej sume jaką chciałbyś za to cudo, chyba że masz już ustaloną. będzie się łatwiej popytać kogoś. może być n PW jeśli nie chcesz tutaj pisać
ten dopisek byl napisany "dla jaj", ale chetny sie juz znalazl, o samochodzie dowiedzial sie wszystkiego, ogladnal go dokladnie i jest pierwszy w kolejce do kupna samochodu na jesieni ..
wiec to raczej nieaktualne
kiloff, a powiedz mi przy takich asach jak miales bez klepania bez zaginania jaka glebe bym musial zastosowac?? zwykle springi i emory (na gwint brak $$$) aby nic nie obcieralo przy max skręcie i na dziurach przy komplecie osob? ???? Co sie dzieje z ASAmi ?
_________________ SPRZEDAM DOS�OWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
jak chcesz zeby ci na 100% nic nie obcieralo przy takich ASAch to musi na nich wyladowac 225/35/18 .. przy 225/40/18 przy komplecie osob czasem tyl przytrze
Tylko ze moje AS-y beda 18 et 35 ale za to szerokosc 8 cali a nie 9 ..... a 35 to hardcorowy profil Obcierac moze z tylu czy z przodu? No i przy jakim obnirzeniu to podales ?:) bo na razie jest seria
Kiloff podaj taką mniej więcej sume jaką chciałbyś za to cudo, chyba że masz już ustaloną. będzie się łatwiej popytać kogoś. może być n PW jeśli nie chcesz tutaj pisać
kiloff, jade dzis po AS-y masz mzoe klucz do ich rozkrecenia (jaki wogole jest) BO chce poler zrobic jeszcze nie wiem w jakim sa stanie ale jestem dobraj mysli
kiloff, jade dzis po AS-y masz mzoe klucz do ich rozkrecenia (jaki wogole jest) BO chce poler zrobic jeszcze nie wiem w jakim sa stanie ale jestem dobraj mysli
te felgi sa jednoczesciowe ..
kiloff, a powiedz mi przy takich asach jak miales bez klepania bez zaginania jaka glebe bym musial zastosowac?? zwykle springi i emory (na gwint brak $$$) aby nic nie obcieralo przy max skręcie i na dziurach przy komplecie osob? ???? Co sie dzieje z ASAmi ?
Przy skrecie i duzej glebie to kazda 17 ci obcierac bedzie - wiem po sobie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach