No to ja odpadam z rywalizacji.Co ja mam tam szukac w cabrio kebabach taka coupetka.
ale czuje że mocna ekipe stworzycie w cabrio .bez kitu.
A jak ktoś by miał wątpliwosci to bmka Kamila z Lublina jest naprawde laleczka jakich mało.Obiema rekoma sie pod tym podpisuje.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
no wisi nawet kamil Lublin pokazał chyba linka.pozdro
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Jakas mania spzredawania aut osttanio sledze malo postow ale ck chwile jakies auto na allegro wisi I to same konkrety
Tak sa sprzedawane konkretne wozidła ale tylko dla tego ze powstaja nastepne jeszcze bardziej grubsze projekty Ciekaw jestem jak bedzie wyglodał nowy projekt Kamila
Ciezko jest w Polsce sprzedac auto...kazdy Ci bedzie wytykal ze bite , ze malowane i naprawde nikt nie patrzy na wklad jaki sie wlozylo w samochod. Glupi kraj
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2008-07-25, 22:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Kamil328 sliczną masz betę. ale sesja wyszła nadzwyczajnie. Piękne samochody. Dobieraliście się jakoś specjalnie? bo widać że sama elita się zjechała. wszystkie furki mega zadbane. Tak trzymać
_________________ Było: E30 316i Coupe - E36 318is Coupe - E36 328i Coupe - jest E46 330d Limo
zostanie ładne coupe z m technikiem nowym gwintem, zajebiście małym przegiegiem, itd itd.
jak ja wystawiłem auto na ebayu zasypali mnie głupimi pytaniami ale żaden **** nie licytował, dzwonił tylko jeden turas o 12 w nocy z propozycją taką jak miałem w pl. więc sprzedac tam auto nie jest tak łatwo ale można spróbować
Ostatnio zmieniony przez center 2008-07-26, 23:09, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
zostanie ładne coupe z m technikiem nowym gwintem, zajebiście małym przegiegiem, itd itd.
Daniel prosze Cie... Jak cos ma wstawiane kielony i spawane podluznice i gratisowo jest malowane pod maska to nie jest na pewno igla. Ja sie nie czepiam bo kazdy z nas ma tutaj walony samochod mniej lub bardziej. Ale pisanie takich farmazonow ze cos jest w stanie idealnym zawsze bedzie wzbudzac moje kontrowersje.
Lepiej niech napisze ze wszystko porobione, przynajmniej bedzie uczciwie. Zalozmy ze przyjedzie ktos pol Polski ogladac auto na ktore zbieral uczciwie z pensji 2 lata, bedzie to jego pierwszy kebab i kupi cos w przekonaniu o bezwypadkowosci... Czy to jest fair ? Nie wydaje mi sie.
Zgadza sie .reasumując za 20 czy 30 tys można kupic w miare ładne e36 ale na pewno nie idealna bo takich nie ma.Nie ma bo w salonach ich już nie znajdziesz.Zawsze ma wieksza czy niejszą historie.A to mocniej trzasnieta a to lżej ale auta w wieku 15 czy 10 lat ma zawsze cos w historii do zapisania.Jak ktos pisze idealna to poprostu pisze że wyglad jest ok i stan techniczny też ale to nie oznacza że jest bezwypadkowa.Ogólnie temat na który można troche pogadac ale tak to po krótce wygląda.
Kamilu co znalazłes?Którą cabrioletke?Zostaw coupe na zjazd sierpniowy żebys nie wywalił że cie nie będzie bo ręce mi opadną.
Daniel prosze Cie... Jak cos ma wstawiane kielony i spawane podluznice i gratisowo jest malowane pod maska to nie jest na pewno igla.
no i wlasnie to jest odpowiedz dlaczego w PL takie auto sie nie sprzeda. Po prostu , ile by sie kasy nie wpompowalo w samochod ktory jest powypadkowy to i tak zawsze kupujacy powie ze byl to roz..bany parch i tyle.
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2008-07-28, 00:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
NIESLEDZILEM TEGO OD POCZATKU ALE PRZEPLATA 21 TYS.PLN. PORAZKA ALE SZWAB CHYBA SIE CIESZYL LUB TURAS TRZEBA BYLO WZJASC EXOPROWKI TO CHOCIARZ BYS JA ZROBILA NA 96 ROK AI JAKA KLAMA ZWYKLA CZY 2 STREFOWA ZA 5 KUPUJES E46 323 LUB 328 00 LUB 99 ROK A ZA 7 .5 EURO WIDIALEM TERAZ 2002 ROK E46 W M/PAK.330D TYLKO MI KASY ZABRAKLO POZDRO LUDZIE ZADUZA SIE NAOGLADALISCIE MOBILE .DE. 3 DO 5 DNI W SZWABACH I MASZ KONKRET AUTO ZA GROSZE KTOS KTO LATA NAPEWNO ZE MNA SIE ZGODZI
[ Dodano: 2008-07-28, 14:23 ]
KSIAZKA SERWISOWA TEZ NIEZLA OD 98 DO 00 ROK BRAK SEWISU I TO JEST NAJLEPSZE 00 DO 04 BRAK SERWISU 60 TYSIECY KM. BEZ SERWISU OJ CHYBA JUZ TRZEBA LATAC NA 5W/60
_________________ ogar 205 klub polska
Ostatnio zmieniony przez IPLO 2008-07-28, 14:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
TEMAT NIE AKTUALNY . AUTO ZADATKOWANE. DORZUCILEM LEWA CWIARTKE I POSZLA ZA 21 TYS ZL. JAK KTOS CHCE HARTGE I SRODEK ZA 3,5 TYS ZL . DZWONCE DO MIROLA, TYLKO NIE POLAMCIE PALCOW NA KLAWIATURZE. MIROL ZNA BARDZO DOBRZE ICH STAN I PRZESZLOSC.
KTO PIERWSZY TEN LEPSZY. CZAS START
_________________ GERMAN OLD SCHOOL
www. felgen-man. pl
TEMAT NIE AKTUALNY . AUTO ZADATKOWANE. DORZUCILEM LEWA CWIARTKE I POSZLA ZA 21 TYS ZL. JAK KTOS CHCE HARTGE I SRODEK ZA 3,5 TYS ZL . DZWONCE DO MIROLA, TYLKO NIE POLAMCIE PALCOW NA KLAWIATURZE. MIROL ZNA BARDZO DOBRZE ICH STAN I PRZESZLOSC.
KTO PIERWSZY TEN LEPSZY. CZAS START
Gratuluje ze udalo sie tego pozbyc Najszczersze kondolencje dla nowego wlasciciela.
Reszte zeznan podtrzymuje , niczego dodawac nie chce. Moje stanowisko w tej sprawie jest jednoznaczne.
P.S. "DZWONCE DO MIROLA, TYLKO NIE POLAMCIE PALCOW NA KLAWIATURZE" w moich stronach w czasie rozmowy sie uzywa narzadu mowy, nie jezyka migowego.
a w moich stronach numer do takiego mozga jak ty miroll wybiera sie jezykiem na klawiaturze i wtedy strasznie lamia sie palce.
Ps.
Od czego sie ma kolegow. Przestroga dla wszystkich. I wielce rozczarowany. Pozostalych zapraszam na sprawdzenie moich bylych kielichow i podłuznic.
_________________ GERMAN OLD SCHOOL
www. felgen-man. pl
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach