Kiloff, sam to stwierdziłeś na zlocie , a ja tylko potwierdzam, pier...l te ASA, spawaj i zakłądaj spowrotem sznycle W toruniu kosiłeś na nich równo Poza kolami reszta jest już dpięta na TIP -TOP
kiloff wrzuc cos 3 tlg tylko cos innego niz schnycle
z drugiej strony dobrze że kiloff ich nie maił w tarnowie bo wkoncu by sie pomylił i pojechał moim autem do domu
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
z drugiej strony dobrze że kiloff ich nie maił w tarnowie bo wkoncu by sie pomylił i pojechał moim autem do domu
twojego nwetrza nie da rady sie pomylic - nie na darmo kraza foty jak siedze w srodku w twoim aucie i sie zachwycam (mine mam idealna ) .. co do 3tlg to oczywiscie ze wroca sznycle , tylko niestety jakos lepiej poskladane ..
ponadto nie potrafilbym kierowca twoim samochodem z taka kierownica ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
he he.kujon ,kiloff.jestescie bezbłedni i to mi sie podoba.pozdrawiam braci Krzyża.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-08-25, 16:02
High-Tech napisa³/a:
Wg mnie jedna z dwóch najładniejszych coupe'tek.
Małe foto, ale widzę, że zostawiłeś oryginalne zagięcie na końcach błotników.
Bardzo wielki plus za to. Osobiście strasznie nie lubię płaskich rantów. Choć dużo ciężej jest wtedy upchnąć koło
szkoda, że nie widziałem tego auta na Majówce w Toruniu, bo zdajesie była...
z tymi rantami to faktycznie prawda
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Małe foto, ale widzę, że zostawiłeś oryginalne zagięcie na końcach błotników.
ranty sa w pelni oryginalne .. niestety farby od srodka juz na nich coraz mniej - trzeba bedzie zabezpieczyc przed zima, no i jezdze przewaznie w max 2 osoby
[ Dodano: 2009-06-10, 09:01 ]
Sezon 2009 :
fotki nocne, obydwie modelki własne, więc z komentarzami uważać
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Dobrze, że ASA poszły na zimówki bo coś z nimi było nie do końca ok. Jestem na week w Krośnie to może jakiś drift zrobimy Właśnie ASA dawaj na palenie Pozdr
Dobrze, że ASA poszły na zimówki bo coś z nimi było nie do końca ok. Jestem na week w Krośnie to może jakiś drift zrobimy Właśnie ASA dawaj na palenie Pozdr
ASA wojtek wzial ja na weekend jestem w tarnowie na zlocie, wiec odpadam
alexil napisa³/a:
A PDC ogarnąłeś?
a gdzie tam, za duzo tych kabelkow chyba musze do kogos z tym podskoczyc
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach