Jak ogarnales podswietlanie tablicy ? Jakies inne zarowki czy jak?
Podświetlenie tablicy to nic innego jak paluszki diodowe-białe , w jednym paluszku jest zamontowane 6 diód.
KamilosE34 napisa³/a:
No i co to za koncoweczka/ gdzie kupiles? bo dosyc ladnie wyglada.
Końcówke kupiłem na Allegro, jest z tych lepszych ze stali nierdzewnej z gwarancją nawet. oczywiście będzie ona skrucona i przyspawana na stałe.
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-08-30, 12:04
tylnia półka super - ja trafiam albo z roletą albo z 3 STOPem, nie mogę z tym i z tym...
a końcówy wydechu jak moje, tylko ja wziąłem owale dla odmiany...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Dawno mnie tu nie było a troche się pozmieniało
Wszyscy pokazujÄ… wersje zimowe to i ja siÄ™ pochwale.
Ori felgi + 4 Nowe Opony Felken 195/65 15
Zawieszenie standart M-tech -20
Wymienione wszystko w zawieszeniu co było podejrzane + nowy akumulator
sorki za fotki.
Zegary po liftingu środek został ori z wyświetlaczem. A silniczki z tarczkami i wskazówkami. z wersji na 260 km/h. + wskazówki na czerwono.
Wersja dla Palących (tylko z tego powodu że jest ładniejsza)
Wymieniłem wreszcie szybe przednią.
Kupiłem rączkę ręcznego (ori skóra)
No i dzisiaj zamówiłem lusterka M3
Zakupiłem od Bartasa naklejki do zegarów ///M
Xenony narazie w bagażniku, do czasu kiedy kupie lampy.
Narazie będęmontował xenon w halogenach
Felgi miałem zmieniać ale zostają jeszcze na ten sezon.
Zacnie się prezentuje na żywo. Widziałem cię kiedyś na kunickiego w Lublinie na zimówkach, w pełnym słońcu auto jest bardzo sexy
_________________ Potrzebujesz fajnych zdjęć? Chcesz sprzedać auto na allegro i potrzebujesz fajnej aukcji? Wesele? Chrzest? Albo sesja ukochanej teściowej? Chętnie pomogę! Nie boje się żadnego pomysłu! http://wojciechkulbaka.ownlog.com
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach