Casus fura pierwsza klasa podoba mi sie czarny pas z przodu =D i chromy wokol drzwi do czarnego lakieru sa super wyglada jak dla mnie na fotkach srodek wyglada piersza klasa kosmos =D
Felunek troche wiekszy i mniej wypełniony i bedzie bajera
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-06-28, 21:41
sybir napisa³/a:
Felga z środkiem czarnym zmniejszy się optycznie.
Miałem tak, 17stki wyglądały jak 15stki
sie ma
tak z reguły jest, ale...
te felgi przez całe lata 90-te uchodziły za "kozackie" - wczoraj kupiłem 1 i 3 nr BMW TREND, w jednym z nich jest opisane 8-er, na którymś zdjęciu, jest e31 na takich felach ale z czarnym środkiem i wygląda to naprawde wporzo
Casus bierz spraya i tryskaj środek, będzie dobrze...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2007-06-28, 21:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
RoboCop, mam prosbe. jesli mialbys mozliwosc wrzucenia ewentualnych skanów jesli chodzi o te fele z E31 to zapodlabys. bylbym wdzieczny.
takie same fele jak moje ( CW )widzialem na zlocie BMW MANI w Chorzowie tyle ze rozmiar wieksze.
lokiecgb, tak, te fotki byly robione bardzo blisko Olsztyna.
dzieki robo za fotki. ale te w E31 to oryginalne alusy BMW a moje to kola firmy CW i sa podobne. ciezko wyczuc jakby autko prezentowalo sie z pomalowanymi srodkami. faktem jest ze te koleczka troche by znikly na tle samochodu. ale polerka rantów jest wskazana.
mam tez koncepcje aby kupic cale czarne alusy i zrezygnowac z tych chromowanych ramek na rzecz czarnych. zobaczy sie. wiesz jak jest. koncepcji bylo sporo ale nie wiele z tego wyniklo.
casus maximus Samochod naprawde bardzo ladny. Co do felg to przyznam sie szczerze ze sam na takie poluje tylko RH no i moze troche wieksze (18" - 20"). Jedyne co bym zaproponowal to wlasnie polerka rantu i czarny srodek. No i (sorki Bruner) zrobic ja na shadow line.
Ogolem auto bardzo ladne i widac ze w odpowiednich rekach!!!
Piotrek powiem Ci, że na pewno shadow musi być, znacznie lepiej prezentuje się z czarnymi ramkami. Co do felg sprawa dyskusyjna bo i tak i tak dobrze wygląda ale jednak ze wskazaniem na całe w jednym kolorze bo z czarnym środkiem musiały by być rozmiar większe bo tak to mi się mniejsze wydają.
ave!
wlasnie tez mi sie tak wydaje ze jakos tak znikaja te felgi. byc moze polerka rantów by pomogla. coraz bardziej sie przekonuje do shadow line i czarnych srodkow felg z polerowanymi rantami. zawsze gdy mi sie znudzi mozna wrocic do chromów itd. pole manewru troche duze. te ramki chromowane to sie maluje czy kupuje drugie czarne ? widzialem w polonezach jak ten czarny kolor odlatywal od chromowanych ramek. zmartwilbym sie gdyby sie tak stalo.
wiem jeszcze jedno. doloze na przod dokladke alpiny. widzialem to na zywo u kolesia z czestochowy i u cooby w rzemieniu. niezle sie to prezentuje.
U mnie poprzedni właściciel pomalował te ramki i jest tragedia (odchodzi tak właśnie jak w polonezach ) więc lepiej kupić oryginał czarne.
Felgi w polerce z czarnym środkiem mogły by całkiem ciekawie wyglądać tylko jest jeden minus - latanie ze szmatką co chwila ale z drugiej strony kształt nie skomplikowany to dużego problemu nie ma jak np. przy RS-ach.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach