Śliczne auto i śliczne zdjęcia.
Moim zdaniem chromowana nerka fajniej pasuje do zderzaków i listew i niczym nie przeszkadza BH. Tylko kierunki wymieniłbym na czarne.
O mój Boże, co za lalka
Żadko przeglądam Śmigiełka z braku czasu i aż żałuję że wcześniej nie trafiłem na Twój temat, masz Boskie E30, ten kolorek chyba dzięki temu że jest tak nie spotykany jest naprawdę piękny
A stan blacharski ... hehe jak bym widział swoją Białą, nie no niezły rarytasik Ci się trafił i widzę po blachach że już ładnych parę lat jeździ po kraju ... tym wieksze uznanie za utrzymanie takiego stanu
Co do nerki to w wąskiej lampie i to jeszcze w chromach nerka powinna być tylko i wyłącznie chromowana, IMO
Gratki za super auto, jedna z ładniejszych E30 na tym forum
Aha tylko jeszcze załóż tylny spoiler MTI do kompletu
PZDR!!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Super wąska i super zmiany. Tak jak w przypadku Huberta e30, nigdy bym nie powiedział, że m-technic I będzie tak ładnie się komponował z takim lakierem. Jest mega grubo. A teraz sam mam beżowe e30, hahaha.
oho aż się zdziwiłem ze mój temat ktoś odświeżył bardzo sie ciesze ze auto sie podoba i nie tylko na tym forum nawet udało mi sie dostać do kalendarza na bmw-e30.pl
mam dylemat co do felg moze ktoś doradzi.....przykładałem moje 17stki ( 8 cali et 20) i zaciski z przodu przeszkadzają i brakuje ponad 0.5 cm do piasty trzeba będzie dać ok 1cm albo 1.5 cm dystansu zeby było ok , jeszcze dodam ze tam były klocki zerowe praktycznie i tarcze srednie wiec ten zacisk też sie już znacznie schował do środka
No i tak, niby żaden problem ale felgi będą wiertane do tego dystanse (dodatkowy koszt) i czy to wszystko zda egzamin czy nie będzie przy większych prędkościach drgań i takich tam już nie wspomne o to ze będzie mi o ranty trzeć ech....
Następna sprawa taka licze ze wiertanie może wyjść pod 500 zł + dystanse+ pierścienie centrujące daje ok 700 zł albo i więcej za całość....... niewiem czy lepsza opcja to zmiana na 5 śrub ? najgorzej w dobrej cenie kupić wahacze na tył a przód mysle ze do 300-400 bym sie zmieścił z gratami z e36 2.5.
KILLME - to zależy jakie to koło ma być. Bo jak inwestować dodatkowe 700zł w przystosowanie do e30, to musi to już być konkret. Szkoda, że nie 8,5 cala przód i ok. et15
troche nowych zdjęć mojej furki do końca tygodnia może wpadną nowe frykasy z którymi też napewno zrobie fotki
ps. co do lakieru to jeszcze dużo brakuje, musze zrobic polerke
naszła wielkopomna chwila:P bbs gold śruben na aucie wkońcu....na żywca wygląda masakrycznie ale już nie będe sie bawił w nawierty felg bo nikt tego nie umie do porządku zrobić(fabian sie kompletnie nie popisał, spaprał robote i zarobił na tym jeszcze). Nasi tokarze/ślusarze itp są jeszcze za kiepscy na takie zabawy. Ogólnie bardzo dużo roboty i póżniej kombinowanie z dystansami pierścieniami itp ale to akurat przy tych felgach tak miałem z przodu dużo kombinowania było.
Felgi > malowane środki dobrą srebrzanką (troche kosztowała), śrubki pozłacane(thx Barabus ranty robione przez ojca ręcznie i zrobił kawał dobrej roboty:) ja miałem tylko zaszczyt maszyną wypolerować na lustro bo na więcej mi czas nie pozwolił.
Auto brudne na zdj. Aktualnie przygotowane na zlot do czech ale nie jechałem skuli pogody. W niedziele jak będzie pogoda wyjade z garażu i coś stworze lepszego lustrzanką
Zdjęcia z wczoraj
A dzisiaj wyjechałem na słońce.....nie mogłem sie pozbierać