Myslałem nad diodowymi lampami ale nie chce żeby było tak pomieszane że przód przed liftem tył po...podstawa to ma być nisko i wszystko czarne poza nerkami i kołami
A co do jazd próbnych to Bajka jestes pierwsza w kolejce
CZACZOCZYCHACZ [Usuniêty]
Wys³any: 2008-01-31, 08:08
hmmm już sie zaczynam zastanawiać czy znajde tu inną beemke niz czarna te lampy diodowe to dobry pomysl , troche ją wyruznią , jeden znajomy ma takie też diodowe w peżocie , jak przychamuje wieczorem to sie wszyscy paczom
hmmm już sie zaczynam zastanawiać czy znajde tu inną beemke niz czarna te lampy diodowe to dobry pomysl , troche ją wyruznią , jeden znajomy ma takie też diodowe w peżocie , jak przychamuje wieczorem to sie wszyscy paczom
Zainstaluj sobie Firefoxa - on ci pomzoe zwalczyc dysleksje
powiedz mi jak się jeździ na takich felach z taki profilem. Walczysz z drogami czy masz w d** wszystko?
...szczerze to myslałem że bedzie gorzej...koleiny czuc ale nie tak jak sie spodziewałem, gorzej mnie wozilo w e38 na 18", e46 sie miesci w koleinach i dramatu nie ma...
Ostatnio zmieniony przez dzikus 2008-02-24, 21:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
...szczerze to myslałem że bedzie gorzej...koleiny czuc ale nie tak jak sie spodziewałem, gorzej mnie wozilo w e38 na 18", e46 sie miesci w koleinach i dramatu nie ma...
To super, jak będziesz kiedyś sprzedawał (np latem, pod koniec albo jak) to miej mnie na uwadze. Jak kupię cabrio to widziałbym coś takiego (u mnie BBS CH stoją na 2 miejscu)
To super, jak będziesz kiedyś sprzedawał (np latem, pod koniec albo jak) to miej mnie na uwadze. Jak kupię cabrio to widziałbym coś takiego (u mnie BBS CH stoją na 2 miejscu)
Yaku, kup koła a potem dokup auto! Będziesz miał większą motywację Ja tak po raz kolejny robię
Gasperowy, byłem o krok od kupna Schnitzerów w ten sposób (te od Davida z cabrio, rennsporty typ I 9,5 i 10/17) ale nie sprzedał auta przed zimą, tak więc felg też nie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach