tam 3 miechy... ja już sie rozglądam za następną , bo wczoraj wróciłem z pracy do domu to nei miałem co robić, to wziełem sie za firmowe auto a tak, wracało sie, i do garazu e30 dłubać, zawsze coś....
kupił ją myślę że odpowiedzialny człowiek który jej nie zniszczy, nie zajedzie , etc. z e30.pl,
witam jestem swierzak na forum, ale powiem tak,, moze dla wielu nie byla idealna (bo tak myslimy tylko o swoich autach), ale napewno jednÄ… z niewielu ktore mi siÄ™ podobaly.. a e30 to nie jakis tam numerek czy znaczek to juz legenda..
_________________ wszystko można...ale nie zawsze wypada.
u mnie w mieście lata oliwkowa eta i była nawet do sprzedania jakiś czas temu, szkoda że się wcześniej nie ogarnąłeś, ale jakby co to ona puszcza niezłego dymka przy zmianie biegu wczoraj widziałem to sie za głowę złapałem
u mnie w mieście lata oliwkowa eta i była nawet do sprzedania jakiś czas temu, szkoda że się wcześniej nie ogarnąłeś, ale jakby co to ona puszcza niezłego dymka przy zmianie biegu wczoraj widziałem to sie za głowę złapałem
Znam auto troszkÄ™ z grubsza z zewnÄ…trz itd
A wczesniej to ja miałem swoją jak ona była na sprzedaż.
No puszcza jakiegoś dymka ale powiem szczerze, że z osiągów i spalania jestem bardzo zadowolony Silnik jest w dobrej kondycji te bąki puszcza już od ponad roku
Jakby coś z nim się stało to mam dla niej 2.8 bivanosa w garażu na palecie
Spalanie paliwa i reszta jak najbardziej zadowala
_________________ Części do BMW:
mobile:
507-959-200
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach