A to moja japa. Jak ta beema będzie tyle kosztować , to będę musiał sobie dorabiać pucując szyby na stacjach... a tu zdjęcie z praktyk hehehe...
Ten sam!!!!! Jeszcze wtedy nie wiedziałem, na szczęście żadnej bomby przy pasku nie miał tylko klucze, gwoździami też nie był oblepiony.
Choć jak go ostatnio widziałem był nieźle poharatany, pewnie po jakimś Kurka wodna, że jegop mać Zamachu
Życie społeczne jest nieustajacym procesem i jako proces powinno być badane. Zmiana społeczna jest zawsze skorelowana ze zmianą osobowości ludzkich i odwrotnie. Nie ma procesów psychicznych niezależnych od procesów społecznych, i nie ma procesów społecznych niezależnych od procesów psychicznych.
Życie społeczne jest nieustajacym procesem i jako proces powinno być badane. Zmiana społeczna jest zawsze skorelowana ze zmianą osobowości ludzkich i odwrotnie. Nie ma procesów psychicznych niezależnych od procesów społecznych, i nie ma procesów społecznych niezależnych od procesów psychicznych.
Ale ten rodzaj etyki normatywnej nalezy uznac za najbardziej wartosciowy, poniewaz kazda tegotego rodzaju etyka tym sie odznacza, ze traktuje czlowieka w sposob najbardziej powazny, tj jako istote rozumna, wolna i swoimi czynami w taki sposob, ze beda one zawsze przyczynialy sie do powiekszenia ogolnej sumy dobra.
Sory Bruner, ale czy ja Cię obrażam? Nie podobam Ci się ja i moi koledzy idący na siłownię, że tak mnie bezczelnie podsumowałeś?? Nie spodziewałem, się tego po Tobie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach