a ja w tym czasie ujeżdzałem Kilofową "konserwę" , mimo gleby, sport taboretów i zawiasu, naprawdę odpoczołem w tym aucie przez te niecałe 100km , ktoś kto kiedyś kupi po nim samochód dostanie świetny nazistowski egzemplarz, jakich w polsce można ze swiecą szukać
a tutej jeszcze pare fotek z trasy Tarnów-Toruń, a ten dresik to specjalnie dla Was żeby było sie czego czepiać
Żeby opisać to auto- po prostu brak mi słów. Jest prześliczna, w najpiękniejszym kolorze i nadwoziu. Jak tylko jestem w tym temacie to wzroku oderwać nie mogę Kujon masz NAJPIĘKNIEJSZE CABRIO W POLSCE u mnie masz miliard punktów
Naprawdę brak mi słów żeby wyrazić swój zachwyt
Czesc Kujonie !
Pewnie mnie nie kojarzysz ale spotkalismy sie w Toruniu przy aucie Twoim i Kiloffa. Mnie jednak bardziej interesowalo to drugie
Kujon napisał/a:
a ja w tym czasie ujeżdzałem Kilofową "konserwę" , mimo gleby, sport taboretów i zawiasu, naprawdę odpoczołem w tym aucie przez te niecałe 100km , ktoś kto kiedyś kupi po nim samochód dostanie świetny nazistowski egzemplarz, jakich w polsce można ze swiecą szukać
Oj, pisz tak dalej a bedziesz mial na sumieniu powazny konflikt w moim malzenstwie
Czesc Kujonie !
Pewnie mnie nie kojarzysz ale spotkalismy sie w Toruniu przy aucie Twoim i Kiloffa. Mnie jednak bardziej interesowalo to drugie
Kujon napisał/a:
Oj, pisz tak dalej a bedziesz mial na sumieniu powazny konflikt w moim malzenstwie
Czy to tak sie na zdjeciu wydaje czy te wielkie kapcie rzeczywiscie sa rozkraczone i ma tak byc ?
Pozdrowka !
hey
oczywiście że kojarze
a co do moich kół to moje 10 cali siedzi troszke szerzej niż np kiloffa 10 cali, do tego większa gleba powstaje jak widać efekt "rozkraczonej żaby" to lubie
tak jest.ma swój charakter niesamowity to cabrio.Dlatego zreszta jest rozchwytywane na sluby w całej Polsce.jest piekne.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
To auto jest przepiękne booooże że takie e36 jeszcze są to aż niemożliwe... to jest przecudne Cabrio Kujon ... chyba wszyscy Ci zazdroszczą Masz piękny wóz
_________________ Małe zmiany
Ostatnio zmieniony przez Żółty 2009-01-07, 14:18, w całości zmieniany 1 raz