żadna turbina, silnik naprawdę ideał.. precz z łapami. Powiem tak. Wygląda niepowtarzalnie i ładnie. Każdy pozna ją wszędzie. Oczywiście borbety bym tego wypie ..."1 tona złomu aluminiowego pozwala oszczędzić 4 ton rudy boksytu. ..." przyszłość tego auta bym widział tak:
jeżeli ktoś sie nie zgadza, to może mi dziś podziekowac (proszę nie wystawiać mi ostrzeżenia jestem skuty nie do końca z własnej winy) i gdyby borbety nie były w miarę ładne, to nie napisałbym wcześniej że mi się podoba
High-tech od dłuzszego czasu sledze poczynania twoje buni i efekt jest rewelacyjny , a ostatnio mile zaskoczenie pod maska , zauwazylem na zdjeciach ze zlociku no autko bajka
Puz - nie drażnij się - po cichu liczyłem na te twoje borbeciaki.
pozdro
ja juz sie nauczylem, ze nie ma co sie dlugo zastanawiac nad mega rarytasami czasem lepiej dolozyc kilka 100 i chodzic z bananem na pysku niz wiecznie sie wkurzac z grupszym portfelem
hIGH TECH.Pięknie pieknie.Trzymaj ją i na lato zamykamy nasze projekty.Wiesz o czym mowa Roooooooozwaliłes mnie fotką tej białej e 46 .Takiego kosiora niewidziałem jak żyje.Ludzie uciekac w popłochu jak to jedzie.Porsche ,ferrari czy lambo przy tym wygląda jak osiołek do rumaka.jest to marzenie moje.Miód na moje serce tą fotką dałes.Bez kitu.Wale je na tapete i długo nic tego nie zastapi.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
High Tech powiedz mi gdzie/za ile robiłeś skóre czyżby w tej samej wytwórni co Kamil Moja skórka jest OK ale chciałbym na przyszłość wiedzieć gdzie tak ładanie obszywają.
Moim zdaniem jedna z najładniejszych E-30 w Polsce, wnętrze powala, chociaż ori też nie było złe Jeżeli ktoś nadal twierdzi że biała to może być lodówka , niech spojrzy na to cudo. Tak trzymaj High.
Jestem ciekaw co by powiedział poprzedni właściciel żeby ją teraz zobaczył.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Zauważyłem że obrotomierz jeszcze zostawiłeś od ety, jak wygląda kręcenie silnika do 6000 obr/min.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2007-12-03, 19:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach