Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 01 Lut 2006 Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2006-02-15, 17:13
Wowww jeszcze troche ogladania takich fot i zachoruje na e23 raz w tygodniu mijam takie "cudo" niestety w stanie wskazujacym na znaczne zuzycie (poprostu wogle nie jezdzi).
PIKNE !!!!!!! Moze kedys 7 dane bedzie mi kupic ,ale poki co wole sie wyszalec w w 3-kach
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 06 Sty 2006 Sk±d: Królewski Kraków
Wys³any: 2006-02-15, 17:38
Niesamowite jest to czarne e23, kumpel mojego ojca ma e23 ale nei na takim wypasie fakt ze stan ma perfekcyjny ale nie robi takiego wrazenia jak ta czarna 7, a co do e23 to wiekszosc ktore widziałem były wyjezdzone...
Nie mam pytan wogole - garaz,same bawarki to jest to co tygryski lubia najbardziej nic tylko jeszcze czerowny dywan zakupic.
PS. Mam kumpla który opowiadal mi jak woził sie e23 w wersji na kraje arabskie ze nie widział nigdzie takiego wypasu jak w tamtej było.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Yyyyyyy... E-38... cudeńko !
Taki garaż to marzenie każdego faceta...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach