witam mam maly problem autko po rozgrzaniu zaczyna lekko falowac na wolnych obrotach na wyzszych obrotach jest ok po odlaczeniu silniczka krokowego nie ma roznicy natomiast jak odlacze kostke z przeplywomierza zaczyna chodzic perfekt przeplywomierz koncowka numeru 083 auto nigdy nie zagazowane niedawno z niemca bede wdzieczny za jakiekolwiek podpowiedzi
prosze o stosowne formuowanie tematu, zeby wchodzac w temat bylo wiadomo od razu o co chodzi..pozdrawiam, center
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-03-31, 15:27
na chodzacym silniku, żebyś zauwazył zmiany. Jeśli wogóle jakieś będą to wiedz tylko że jak jest na jałowym jest za bogato to zaczyna przerywać i się nieco dławić no i poczujesz to z wydechu, a jak jest za ubogo to obroty zaczynają pulsować i wyraźnie skakać co sekundę - pół sekundy. ustaw tak żeby obroty nie pulsowały.
Jeśli regulacja nie przniesie żadnych efektów to zamień się z kimś na przepływki. 083 i 082 są zamienne
[ Dodano: 2006-04-01, 15:09 ]
krecilem ta srubka pod tym kapturkiem i nic sie nie dzieje zadnych zmian jakies inne pomysly auto chwilami lapie normalne obroty a pozniej zaczyna znowu falowac i tak caly czas
[ Dodano: 2006-04-01, 15:10 ]
aha ta sruba u mnie byla pod takim czarnym kapturkiem moze mi ktos pokazac na fotce gdzie sie znajduje ta ktora powinienem ustawiac bo jest opcja ze sie pomylilem pozdro