BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Problem z ogrzewaniem w E34 !?
Autor Wiadomo
Ralf 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 30 Sty 2005
Skd: Okolice Siedlec
Wysany: 2006-04-09, 17:48   Problem z ogrzewaniem w E34 !?

Problem polega na tym że cały czas grzeje. Podobno mogą to być elektrozawory które otwieraja lub zamykają dopływ płynu do nagrzewnicy. Gdzie ich szukać, czy można je naprawić, gdzie kupić. Dziękuje za wszelkie sugestie! Samochod to E34, rok 1989, M20b25.

Qba 

Pomg: 1 raz
Doczy: 23 Maj 2004
Skd: Szczecin
Wysany: 2006-04-10, 09:18   

Mam ten sam problem chłodne pow. jest tylko z konsoli środkowej góra i nogi non stop hot

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-04-10, 09:26   Re: Problem z ogrzewaniem w E34 !?

Ralf napisa/a:
Problem polega na tym że cały czas grzeje. Podobno mogą to być elektrozawory które otwieraja lub zamykają dopływ płynu do nagrzewnicy. Gdzie ich szukać, czy można je naprawić, gdzie kupić. Dziękuje za wszelkie sugestie! Samochod to E34, rok 1989, M20b25.

http://forum.beemka-klub....t=11205&start=0

http://forum.beemka-klub....ight=ogrzewanie

Qba 

Wysany: 2006-04-10, 12:53   

Dzięki kirek za przypomnienie ale z kolegą ralfem mamy odwrotny problem czyli cały czas leci ciepłe powietrze u mnie z nawiewu na szybę przednią i nogi, ze srodka leci powietrze takie jakie sobie ustawie, ale wiecie lato sie zbliża i raczej wolałbym aby na nozki leciało przyjemne chłodniutkie powietrze :wink:

Ralf 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 30 Sty 2005
Skd: Okolice Siedlec
Wysany: 2006-04-10, 18:04   

Tak jak Qba napisał leci ciepłe, własnie kombinowałem i jak bym nie ustawiał na szybe i nogi leci ciepłe.

Qba 

Wysany: 2006-04-11, 09:16   

Ralf mam prośbe jak rozwiązesz problem to napisz co i jak, ja oczywiscie tez to zrobie jak sie uporam ale myśle ze w przyszłym miesiącu najwcześniej sie tym zajmę.

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-04-11, 09:19   

Qba napisa/a:
Ralf mam prośbe jak rozwiązesz problem to napisz co i jak, ja oczywiscie tez to zrobie jak sie uporam ale myśle ze w przyszłym miesiącu najwcześniej sie tym zajmę.

Okej kiedys gdzie słyszałem albo to gdzies tu było napisane (nie pamietam) - kabina sie nagrzeje czy cos tam to wlasnie przełacza sie wsio ciepełko na szybe i nogi (no chyba ze ktos ma ciegna - to proste gdzies sie odczepiło),moze poprostu czujnik temp wewnetrzenej odmowił posłuszenstwa.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: