felgi byly piecioramienne RH (wzor praktycznie identyczny co ACS) ale ze jestem zakochany w BBS-ach to te byly gora (zreszta poszla na RH a BBS zostal w garazu),
z pelnego pakietu ACS-a brakowalo jeszcze lusterek ..
czemu jak sie trafia kupiec oferujacy odpowiednia ilosc gotowki to auto sie sprzedaje dlugo na kupca nie czekala .. i wg. mnie pomimo tego ze poszla ciut drozej niz inne z tego roku to byla tego warta (nowy zawias i hamulce, silnik zyleta, sekwencja pod maska) ..
zamiast bawic sie w przekladki wole od razu kupic 2.5/2.8 (to bylo 2.0)
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Nie no nie byłem nigdy przekonany do e36 ale widze ze bede musiał zmienic zdanie.
PS.Ciekawe ostatnie zdjecie.
pzdr
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
achhhhh te felgi, pakiet ACS zawsze coś innego niż M-tech i też robi wrażenie gratulacje tak zadbanego autka do sirodka bym tylko skminił fotele sportsitze albo od Mki w coupejce i niewychodził bym z tego samochodu
ojj teraz doczytałem że sprzedałes jaki tam motorek miałes i za ile ci poszła taka sztunia
wszystko bylo z nia ok .. poprostu nie miala klimy i silnik jedynie 2.0 .. teraz szukam czegos 2.5 lub 2.8 z klima ..
czy jesli czlowiek sprzedaje zadbane E36 i ma zamiar kupic nastepne (conajmniej tak samo zadbane)z lepszym wyposazeniem, silniejsze i mlodsze to od razu w tym jest cos dziwnego za darmo jej nie oddalem
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
nie ma w tym nic dziwnego.
Porostu majac ACS nie sprzedalbym go tylko zrobil swapa i przy okazji zalozyl klime
No ale to Twoj wybor, powodzenia przy poszukiwaniach nowego auta - mam nadzieje ze bedzie sie dobrze sprawowalo